Двете най-добри приятелки в миналото Преслава и Галена отново демонстрират

...
Двете най-добри приятелки в миналото Преслава и Галена отново демонстрират
Коментари Харесай

Галена + Преслава заедно = 20 000

Двете най-хубави приятелки в предишното Преслава и Галена още веднъж показват близки връзки след близо 10-годишното им заледяване. 2-те чалга диви още веднъж станаха най-хубави приятелки и отново са неразделни. Те даже потеглиха дружно по турнета след стоплянето на връзките им.

През миналата седмица 2-те попфолк певици се раздаваха дружно на една сцена в един от оборотните клубове във Варна. Заведението бе претъпкано от почитатели, които желаеха да гледат обичаните си изпълнителки.

Собствениците на клуба са броили към 20 000 лв., с цел да пеят Преслава и Галена на сцената съгласно тяхна колежка. По публично оповестената цена, Галена желае 12 хиляди лева за присъединяване, а Преслава – 10. Предполага се, че са създали отстъпка при пеенето им дружно.

Заведението е избрало да събира сериозен вход на посетителите, с цел да избие хонорарите, а и клиентите не спирали да употребяват алкохолни питиета под ритмите на своите обичани.

Двете чалга звезди живееха дружно при започване на кариерата си към Пайнер и бяха като сестри. Техни близки споделят, че за повреждане на връзките им има няколко версии, а най-популярната е, че са се скарали поради мъж. Предполага се, че Преслава е вкарала в леглото половинката на Галена – Галин, само че все още и 2-те изцяло отхвърлят. 

Други считат, че повода за раздялата е Фики Стораро, който като татко си минавал наред по-засуканите си колежки. Галена хлътнала по него и след това сметнала, че Преслава я е предала, като също е предходна през леглото му.

Все отново, единствената евентуална причина за разрива в връзките им наподобява подялбата мъж сред двете. Останалите разновидности – коя има повече и по-хубави участия, на коя роклята е по-лъскава или коя ще стане певица на годината наподобяват несъществени.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Преслава Галена Фики Стораро чалга певици чалга звезди фолкдиви
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР