Двете компании ще разработват съвместно графични решенияГеймърите могат да очакват

...
Двете компании ще разработват съвместно графични решенияГеймърите могат да очакват
Коментари Харесай

AMD ще подобрява облачния гейминг съвместно с Oxide

Двете компании ще създават взаимно графични решения

Геймърите могат да чакат графични решения за още по-вълнуващо преживяване
(снимка: AMD)

Дългосрочно партньорство на AMD и Oxide Games дава обещание по-вълнуващ заоблачен гейминг. Двете компании ще създават взаимно графични технологии за този възходящ пазар, стана ясно от взаимно изказване.

Чрез сливане на графичните решения на AMD и енджина за игри Nitrous на Oxide, фирмите възнамеряват да основат набор от средства и технологии, които могат да посрещнат търсенето на облачно-базирани игри в действително време.
още по тематиката
„ Мотото на Oxide е да дава живот на игрите по метод, който не е виждан и изживяван преди. Ние изградихме Nitrous енджина особено с тази цел ”, съобщи Марк Майер, президент на Oxide Games.

Скот Херкелман, корпоративен вицепрезидент и шеф на поделението за графичен бизнес в AMD, разяснява, че „ Oxide е съвършен сътрудник в разширението на методите, по който потребителите играят ”.

Той акцентира отдадеността на AMD към геймърската общественост и създаването на технологии, които усъвършенстват преживяванията в игрите. Повече детайлности за партньорството и предстоящите артикули не бяха разкрити.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР