ДВЕ ЗНАЧИМИ ПРЕМИЕРИ – MEGANE E-TECH ELECTRIC И НОВИЯТ SUV

...
ДВЕ ЗНАЧИМИ ПРЕМИЕРИ – MEGANE E-TECH ELECTRIC И НОВИЯТ SUV
Коментари Харесай

RENAULT НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2022

ДВЕ ЗНАЧИМИ ПРЕМИЕРИ – MEGANE E-TECH ELECTRIC И НОВИЯТ SUV AUSTRAL
ПЪЛНА ХИБРИДНА ГАМА E-TECH НА ЩАНДА И ЗА ТЕСТДРАЙВ
ДОКАЗАНИ ПРЕДИМСТВА НА ХИБРИДНАТА ТЕХНОЛОГИЯ С E-TECH DRIVE
НОВИ ДИЗАЙН И КОНЦЕПЦИЯ НА ЩАНДА - RENAULT STUDIAULT
RENAULT ОТВАРЯ ЩАНДА СИ ЗА ПО-ШИРОКА ПУБЛИКА С ИНОВАТИВЕН ДИГИТАЛЕН ЩАНД

В рамките на Автомобилен салон София 2022, Renault откри събитието с първата конференция за деня. Марката посрещна публицисти и VIP посетители на своя напълно освежен щанд и показа най-новите си попълнения във връзка с модели и услуги.

„ През последната година компанията концентрира напъните си в това да трансформира Renault в марка за технологии, услуги и чиста сила. Горди сме, че през днешния ден можем да ви представим плода на тези старания на нашия щанд - Megane E-Tech Electric и Austral. Два напълно нови модела в нашата гама, с помощта на които, дружно с лансираната предходната година Arkana, да възвърнем позиции в сегмент “C ”. " съобщи Емил Гърнев, общоприет управител Renault за България, в границите на конференцията.

СИЛНА ЗАЯВКА В СЕГМЕНТ „ С “

В рамките на представянето на стратегическия проект “Renaulution ” при започване на предходната година Лука де Мео, основен изпълнителен шеф Renault Group и марката Renault, разгласи положителното позициониране в сегмент „ С “ като един от главните цели на Групата. Малко повече от година по-късно Renault се радва на търговски триумфи след лансирането на Arkana в средата на 2021 година и показва предпремиерно на щанда си на Автомобилен салон София две нови попълнения в гамата си - Megane E-Tech Electric и Austral.

Докато Megane E-Tech electric показва новото потомство електрически коли на Renault, Austral въплъщава визията на марката за стилен SUV автомобил, първият модел възползващ се от платформата CMF-CD на Алианса. И двата модела носят новото „ Nouvel`R “ лого, дават в интериора си ново равнище на съгласуваност и интерактивност с екрана openR и системата openR Link с вградени Гугъл услуги и се възползват от последно потомство усъвършенствани системи за сигурност и подкрепяне на шофирането.

ХИБРИДНА E-TECH ГАМА И E-TECH DRIVE: ДОКАЗАНИ ПРЕДИМСТВА

Вдъхновена от Formula 1, новаторската хибридна система E-Tech на Renault е към този момент налична в hybrid версия за Clio, Captur и Arkana и plug-in hybrid версия за Captur. Ссъ своите над 150 патента, E-Tech технологията съчетава два електрически мотора, многорежимна скоростна кутия и ефикасен мотор с вътрешно горене. Моделите от гамата хибриди E-Tech се възползват от оптимизация на разхода на гориво, понижени CO2 излъчвания, както и всички преимущества на електрическия мотор.

За да потвърди характерностите на новаторската си хибридна технология и да показа преимуществата на E-Tech задвижването на клиентите, Renault стартира интерактивна платформа за тестдрайв – E-Tech drive. Благодарение на E-Tech drive клиентите ще имат опция да се срещнат с действителни данни за електрическо шофиране и спестявания на гориво и нездравословни излъчвания от техните лични тестови карания.

ВЪЛНУВАЩ НОВ ЩАНД: НА ЖИВО И В ОНЛАЙН СРЕДА

Следвайки цялостната или частична актуализация на образната еднаквост на марката в своите уебсайт, рекламна връзка, коли и мрежа, за първи път в България Renault показва своята нова идея за щанд. Представен за първи път на IAA Mobility в Мюнхен предходната година, новият дизайн на щанда на Renault е съвременен, повсеместен и грациозен, комбинирайки качествени материали и високи технологии и отразявайки качествата на моделите на марката.

За да удостовери позиционирането си като софтуерна, напредничава и цифрова марка, Renault стартира неповторима цифрова платформа, предоставяща на необятната публика опцията да се запознае с всички новости на щанда. В рамките на особено създадения уебсайт почитателите на марката ще имат опция да прегледат експонатите и да се насладят на извънредно наличие без значение къде се намират.

RENAULT ЕКСПОНАТИ НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2022

На щанда си на Автомобилен салон София 2022 марката Renault показва 7 основни модела от своята гама:

Austral
Megane E-Tech electric
ZOE E-Tech electric
Clio E-Tech hybrid
Captur E-Tech hybrid
Arkana E-Tech hybrid
Koleos

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР