Две в едно. Така може да се обобщи периодът, в

...
Две в едно. Така може да се обобщи периодът, в
Коментари Харесай

Топ политическите астролози Глоба и Дараган: Фатален хороскоп за Байдън и ценови рекорд за среброто ВИДЕО

Две в едно. Така може да се заключи интервалът, в който живеем, съгласно най-хубавите политически астролози в света. Украинецът Константин Дараган и руснакът с немски паспорт Павел Глоба (на снимката), потвърдили се в годините с едни от най-точните си прогнози , към този момент разгласиха своите предвиждания за 2021-ва. И двамата чакат тя да не се отличава изключително от отиващата си. „ Никой не би трябвало да се отпуска, тъй като това ще е продължение на 2020-та година. Заложените в нея процеси ще имат своето развиване и през идната “, твърди Глоба. Той, както и Дараган, чакат идните 12 месеца да са все по този начин наситени с вести главно от Америка, където разделянето на обществото сред глобалисти и консерватори ще се задълбочава още повече и ще има разрушителни последствия за тази страна, не просто политически, а и стопански. А това е доста евентуално да докара до международна финансова рецесия. Продължение на рецесиите обаче предстоят и в Беларус, чийто президент Александър Лукашенко по всяка възможност ще се раздели с властта, и в Армения, където министър председателят Никол Пашинян ще се окаже под все по-засилващо се национално неодобрение, поради капитулацията във войната с Азербайджан.

Отиващата си и настъпващата 2021-ва имат директно отношение към всички тези страни, които водят своето начало от 1991 година Това са републиките от някогашния Съветски съюз и три от някогашна Югославия - Македония, Словения и Хърватия. „ Тъй като са били учредени почти едновременно, то и хороскопите им са съвсем идентични. На всички тях, всяка по своему, им следва да преминат тест за зрялост, резистентност и жизненост. Нито една няма да се размине без съответни събития, които ще бележат заключения от досегашното ѝ битие. Не по-късно от 2024 година - точно по тези „ проби “, историята ще им сложи оценка. И точно тогава някои от тях няма да устоят изпита и ще се окажат неподготвени за бъдещето “, твърди Дараган.

Украинецът към този момент повече от 10 години поддържа собствен блог, където разгласява годишни и тематични прогнози. На всеки 6 месеца си прави самоотчет какво от плануваното се е случило. Няколко пъти годишно се включва и онлайн в Инстаграм. През април 2018 година Дараган разгласява пророческата си публикация „ Границата на Козирог “, в която планува, че сред 2019 и 2021 години светът ще стане очевидец на фактическия провал на англосаксонския глобалистичен план. А това ще докара до огромна международна рецесия, център и източник на която ще е Америка. Българският превод бе допълнен и от още една пророческа прогноза, оповестена от Дараган на 26 ноември 2019 година, в която описвайки новите вирусни болести, които ще споходят човечеството, той прибавя: „ Ще се осмеля да предположа, че ни следва да станем очевидци на модата на респираторните маски. “ По това време даже в Ухан към момента не знаеха какъв смут им следва да преживеят. Дараган с горделивост може да регистрира, че се е справил в предвижданията си. Освен, че маските са ежедневие за всички ни, през днешния ден никой към този момент не пропагандира за глобализъм. Напротив – главните представители на глобализма, отпред с неговите най-главни структури – Международния валутен фонд, Световната банка и Световната комерсиална организация, молят към нулиране и рестарт на стопанската система.

Павел Глоба пък избира повече YouTube. Освен общи прогнози за всяка година, той прави и тематични видеа, отдадени на съответни събития, които разгласява в своя канал. Още през 2016 година руснакът предизвести, че 2020-та ще стане повратна за цялото човечество. Неговите упования тогава бяха тя да сложи началото на нова политическа разстановка в света. На 31 октомври 2020 година Глоба разказа и по какъв начин ще протекат идните избори в Америка и какви ще са следствията от тях.

Руснакът твърди, че изборите могат да се преглеждат в светлината на популярното проклинание на индианския водач Текумзе. Той е бил предводител на шоуните, става съдружник на Англия във войната от 1812 година и управлява огромна племенна конфедерация, която се опълчва на Съединени американски щати.
 Текумзе остава в историята със популярното си проклинание към бъдещите президенти на Съединени американски щати.
При ръкопашен пердах на 5 октомври 1813 година Текумзе е смъртно ранен. Умирайки, вождът проклина нашествениците - всеки от „ белите вождове “ (тоест бъдещите президенти на Америка), които ще бъдат определени в година, завършваща на нула, до седмо коляно да умрат или загинат от ръцете на убийци. След това фактически в историята на Съединени американски щати има странна причинност, която се трансформира във съдбовна точно за всичките седем държавни глави, изкачили се на поста в такива години:

1. Уилям Хенри Харисън – определен през 1840, той е на 67 години и е най-възрастният до този миг президент. Умира в Белия дом тъкмо един месец след започването на мандата му – това е най-краткият интервал на президентстване в САЩ;

2. Ейбрахам Линкълн – определен 1860, погубен по време на театрална режисура през 1865;

3. Джеймс Гарфийлд – определен 1880, погубен при атентат през септември 1881;

4. Уилям Маккинли – избран отново през 1990, погубен от анархист през 1901 година;

5. Уорън Хардинг – избран отново 1920, умрял от инфаркт през 1923;

6. Франклин Рузвелт – определен за трети мандат през 1940, умрял от парализа и затруднения през 1945, до момента в който упражнява четвъртия си мандат;

7. Джон Кенеди – определен 1960, погубен в Далас през 1963.

И, тъкмо както е произнесъл Текумзе, след „ седмото коляно “ проклятието отслабва силата си. Атентатът през 1981 година против Роналд Рейгън (избран през 1980 г.) е несполучлив.
 Нa 30 мaрт в 14.25 ч., eдвa нa 69-ия дeн, oткaктo e прeзидeнт нa CAЩ, Рoнaлд Рeйгън e прocтрeлян нa излизaнe вaшингтoнcкия хoтeл „ Хилтън ”, къдeтo прoизнacя рeч.
А Джордж Буш-младши (избран през 2000) се отървава единствено с уплах, когато при визитата му в Грузия през 2005, до момента в който кара към този момент втория си мандат, против него е хвърлена граната. Хороскопът на определения също в нулева година Джо Байдън, съгласно Глоба, обаче е доста по-притеснителен, даже граничещ със гибел. Докато този на Камала Харис е в началото удобен и би ѝ оказал помощ да стане президент при възможна кончина на титуляра, само че в следствие планува за нея събития, които Глоба разказва като „ гуляй по време на чума “. Във видеото си от октомври съветският астролог планува, че изборите в Америка не предвещават нищо положително за страната, а двамата претенденти ще се разгласят по едно и също време за спечелили, на което действително сме очевидци и досега. „ Самата дата – 3 ноември, е извънредно съдбовна за Съединени американски щати във всяко едно отношение. Затова и съществените събития, произлизащи на нея, като изборите за президент, ще имат своите доста съществени последствия. Проблемите към тези избори ще се точат месец и половина след провеждането им и точно в края на този период е допустимо да се случи нещо значимо, което да бележи смяна, както за Америка, по този начин и след това за целия свят. Това събитие в началото ще залъже всички, че ситуацията в Америка сякаш се стабилизира. Но единствено до началото на 2022 година, когато там е допустимо да избухне същинска революция “, твърди Павел Глоба.

Това синхронизира и с прогнозата на Константин Дараган, който чака продължаващо намаляване на Америка, съпроводено с накъсване на света на обособени зони. „ Като разследване ще се разпаднат доста съюзи и връзки, изглеждали ни непоклатими. Бъдещата международна политика ще бъде прекомерно безредна и доста динамична. През идващите няколко десетилетия няма да има нито обединен център за взимане на решения, нито опълчване на две супер страни, както през втората половина на XX век. Политическите съюзи ще бъдат ситуативни. За да се добие визия по какъв начин ще наподобява на процедура сходна спорна политика, може да се обърне внимание на днешните парадоксални връзки сред Русия и Турция “, написа Дараган.

Реалната финансова рецесия, която евентуално ще стартира през 2021 година, украинецът назовава „ финансов щорм “ и чака тя да тресе света и през 2022 година „ Световният стопански дневен ред ще стартира да се променя от средата на май доникъде на юни. Но най-сериозните процеси ще се случат евентуално сред август и октомври 2021, като ще продължат и през 2022-ра. Цената на златото повече няма да пораства рекордно, само че пък тази на среброто може да сложи международен връх. „ Очаквам доста забавни стопански вести от Съединени американски щати още през януари, а също – през септември-октомври. Това е времето, когато събитията би трябвало да придобият съдбовен темперамент – или незабавно, или с продължение през 2022 година

Ето още от прогнози те на двамата в малко видео



Константин Дараган планува евентуални промени и в политическия курс на Европейския съюз, даже в неговия план. „ Затруднявам се да кажа какви ще са, тъй като не съм политолог. През последните 20 години Европейски Съюз претърпя същинска културна гражданска война, сравнима с френската от XVIII в. или съветската от XX. Феминизъм, отричане на презумпцията за непорочност, в действителност насилствена подмяна на популацията с мигранти, съдилища за малолетни и малолетни, финансова помощ само в подмяна на политическо обезчестяване – при всичко това ми е мъчно да кажа какво още може да се промени през идната година. Но промени ще има “, прогнози ра Дараган. Той планува видимо утежняване на обстановката във Франция, само че пък забележим стопански напредък в Германия.

По отношение на Русия упованията му са за огромна чистка по върховете през идната година, която да отвори пътя за насилствена и доста сложна икономическа промяна през 2022 година През март или септември ще бъде разкрита защитавана в загадка информация за стратегическия курс на властта или за ерес в ръководещия хайлайф. Прогнозата на Павел Глоба за Русия е с по-тъмни краски. Той счита, че, в случай че нужните стопански промени не бъдат задвижени през 2021 година и всичко си остане както до момента, не е изключено през 2022 година Русия да се сблъска със събития, сходни на тези, довели до разпадането на Съветския съюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР