Две скорошни появи на наградите Грами в Лос Анджелис предизвикаха

...
Две скорошни появи на наградите Грами в Лос Анджелис предизвикаха
Коментари Харесай

Кристина Агилера и Кели Озбърн отговориха на обвиненията, че отслабват с лекарство за диабет

Две скорошни появи на премиите Грами в Лос Анджелис провокираха горещия спор за това по какъв начин звездите съумяват да отслабнат бързо и фрапантно.

През последната година най-често правеното съмнение по тематиката по света и в България е, че доста известни персони прибягват до медикаменти за диабетици в устрема си да реализират мечтаната фигура.

Скорошната загуба на тегло на Кели Озбърн стана обект на разискване на премиите Грами, на които тя участва с колегата си Сид Уилсън. Все отново Озбърн отхвърли да приема лекарство за диабет.

 Кели Озбърн Getty

Тя изясни, че когато е забременяла със сина си през 2022 година, е станала извънредно съзнателна по отношение на това, което се случва в тялото ѝ.

„ Когато бях бременна, взех съзнателното решение да се скрия, тъй като бях едра бременна “, призна Кели. „ Станах в действителност голяма – бях много над (90 кг. и не желаех да ми се случи това, което медиите предизвикаха на Джесика Симпсън, когато беше бременна. “

 Кели Озбърн Getty   Кели през 2022 година

Озбърн сподели, че се е „ скрила “ от обществеността, тъй като не е желала да бъде оглеждана от фотографи и обсъждана от медиите поради външния си тип.

„ Висях с татко ми девет месеца в една къща и в действителност не ходех на никое място, даже не бях към никого, тъй като просто не желаех да се занимавам с това да видя фотография на себе си в размер на къща, както с това какво биха споделили хората тогава “, разкри още тя.

След като синът ѝ Сидни се ражда, Озбърн показа, че е почувствала мощен напън да отслабне бързо и това се трансформирало в нейната задача: „ Бях захласната от това, тъй като просто не желаех даже да се въвличам в подобен диалог. Просто желаех да ме оставят на мира и знаех, че единственият метод това да се случи е, в случай че отслабна. "

Озбърн изясни оше, че е изисквало „ доста работа “, с цел да отслабне, добавяйки, че се е чувствала „ нещастна “ и „ гладна “ през съвсем цялото време. „ Но в действителност съм удовлетворена от резултатите “, уверена е тя.

Озбърн има и интервенция на стомаха през 2018 година, която е наричала „ най-хубавото нещо “, което в миналото е правила.

 Кели Озбърн Getty   Кели през 2019 година

Пред E!News Кели съобщи, че не вижда смисъл звездите да лъжат за това, което са създали в името на мечтаната фогура: „ Какъв е смисълът да споделяме: „ О, не съм си правила лифтинг на лицето, просто употребявам необикновен нов овлажнител? “

Друга музикална звезда, която смая със доста отслабнала фигура на тазгодишните Грами-та, беше певицата Кристина Агилера, която е свалила към 18 кг.

 Кристина Агилера Getty

Агилера се появи на аления килим в ледено синя рокля, компактно прилепнала по новата ѝ фигура. Но появяването ѝ накара мнозина в обществените мрежи да насочат и към нея нормалните обвинявания за приложимост на лекарствени артикули против диабет.
> > >  
Но 43-годишната певица изяснява фрапантната загуба на тегло със здравословна диета, унищожаване на сладките храни и поддържане на строга рутинна подготовка . В изявление за списание Health Кристина Агилера призна, че е била необикновено несигурна по отношение на тежестта си през 20-те си години.

 Кристина Агилера Getty  Кристина през 2022 година

„ Никога не бих желала да преживея още веднъж 20-те си години – когато ве още търсиш своята убеденост “, сподели тя. „ С напредването на възрастта спираш да се сравняваш с други хора и започваш да цениш личното си тяло и да го обичаш. “

Певицата изясни, че всичко се свежда до метода, по който човек приема самичък себе си.

 Кристина Агилера Getty  Кели през 2023 година

„ Колкото и да обичам да бъда блестящо момиче и да си играя да се обличам пред камерата, това в последна сметка е най-възнаграждаващото – да можеш да се чувстваш в действителност добре от това кого виждаш огледалото “, изяснява тя.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР