Две седмици след първото тв интервю на модела Кристин Илиева

...
Две седмици след първото тв интервю на модела Кристин Илиева
Коментари Харесай

Дивна за катастрофата: Мислех, че не заслужавам да живея

Две седмици след първото тв изявление на модела Кристин Илиева след тежката злополука, в която едвам оцеля, певицата Дивна проговори за случая, който аргументи. В продължение на 9 месеца тийн звездата бе прекратила музикалните си изяви.

Тя изчаквала приятелката й да се възвърне, с цел да пропее още веднъж. В най-кошмарните си мигове след злополуката даже обмисляла разновидността да замрази кариерата си вечно. Изпълнителката на Ти не можеш да ме спреш стъпи още веднъж на сцена през ноември.

„ Наистина се бях изолирала от живота. Не виждах смисъл в нищо, само мисълта по какъв начин е Кристин и че се оправя малко по-малко ме крепеше”, признава Дивна. Огромна поддръжка й оказала някогашната тв водеща Миглена Ангелова, която й се обадила по телефона, с цел да й вдъхне кураж.

След злополуката, в която едвам не умъртви Кристин, певицата изпаднала в меланхолия. Първите 4 месеца били сериозни за Дивна. „ До края на лятото отказвах да приема, че има живот оттук насетне. Чувствах, че не заслужавам да върша, каквото и да е, даже да пребивавам. И това беше моята съществена и огромна битка, която в действителност продължава и до днес”, откровена е Дивна.

6 месеца след злополуката тя живеела в изолираност. Голяма част от хората, които преди случая били към нея, след трагичната преживелица, се отдръпнали. В редките моменти, когато излизала от у дома единствено, с цел да разноски кучето си, Дивна срещала укорителните погледи на съседи и инцидентни минувачи и това я съсипвало.

За да се избави от кошмарните мисли, почнала да чете книги за духовно израстване. Започнала да посещава и психолози. Те й давали убеденост, че няма по какъв начин да преодолее страховете си, в случай че ги заобикаля, написа Уикенд.

Месец и половина след злополуката Дивна и Кристин почнали да получават паник офанзиви. Най-големият боязън на моделът бил, че може да не проходи още веднъж. Дивна пък се бояла, че в случай че седне още веднъж зад кормилото, спомените й ще се отключат.

Докато събере храброст още веднъж да кара, предпочитала да пътува с рейс. Днес двете приятелки поддържали връзка. Певицата почнала да се усеща по-добре душевен едвам, когато Кристин почнала да се възвръща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР