Две седмици се очаква властта да изпълни обещанието си и

...
Две седмици се очаква властта да изпълни обещанието си и
Коментари Харесай

Кой държи чадъра над Калин Митрев?

Две седмици се чака властта да извърши обещанието си и да проверява българската диря в Азербайджанското пералния на пари – източване на пари от бюджета на Азербайджан посредством кухи компании за ПР действия на диктаторския режим.
Калин Митрев, брачен партньор на генералния шеф на „ Юнеско “ – Ирина Бокова, е получил 8 превода за хидрогеоложки съвещания по тази скица. Има ли подкрепи над Митрев, разясняват в студиото на „ Честно казано “ Красимир Райдовски – някогашен офицер от разузнаването, началник на пресцентъра на Жан Виденов и Чавдар Петров – някогашен заместник-директор на Националната следствена работа.

„ Това с Азербайджан не е ново. Отдавна съществуват сходни кръгообороти на средства в някогашните руски страни “, сподели Райдовски.

В предаването стана дума и за друга огромна кражба на пари с присъединяване на Калин Митрев. През 1995 година Националната следствена работа получава молба за информация от гл. редактор на вестник „ Труд “ Тошо Тошев – той пита за присъединяване на Калин Митррев в немска финансова пирамида „ МЦС “.

„ Подписът е мой. Спомням си, че пристигна едно питане от Народното събрание за присъединяване на Калин Митрев в немската финансова пирамида „ МЦС “, която имаше и клон в България. Ние запитахме окръжния съд в Кърджали, от там получихме отговор, че Калин Митрев не е към този момент във компанията и следствието завърши. Участието на едно лице в дадена компания, не значи, че е нарушител “, уточни Петров.

В предаването се включи онлайн от Париж Атанас Чобанов от уеб страницата „ Бивол “, който е направил следствие по абсурда. „ Фирмата, която сякаш е платила хонорара на господин Митрев се ръководи от човек, който няма концепция от вложения и бизнес. Той носи анцунг, приказва на акцент и няма концепция за господин Митрев “, изясни Чобанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР