Две седмици преди световната премиера на изцяло днес SKODA Auto

...
Две седмици преди световната премиера на изцяло днес SKODA Auto
Коментари Харесай

SKODA отчете 3 000 000 произведени SUV автомобила

Две седмици преди международната премиера на напълно през днешния ден SKODA Auto разгласи, че създадените SUV коли на марката са достигнали равнището от 3 000 000 единици, а юбилейният подобен е представител на версия Sportline точно на Kodiaq, създаден в завода на марката в Квасини.

Именно Kodiaq е и най-продаваното SUV пазарно предложение на SKODA Auto, като от модела са осъществени съвсем 842 000 единици. На второ място се подрежда Karoq със 705 800 единици, а на трето е емблематичното Yeti с 684 500 бройки.

" Производството на три милиона SUV-та от 2009 година е фантастично достижение за целия наш екип ", разяснява Андреас Дик, член на борда на подразделението Производство и Логистика на марката. " през днешния ден, съвсем 50% от колите, които доставяме, са SUV-та. Нашата задача е ясна: ИЗцяло сме отдадени на електрифицирането на нашата SUV линия и към адаптирането на нашите индустриални уреди ".

В момента, SKODA Auto създава своите SUV модели в Чехия, Китай, Индия, Украйна и Словакия, а в портфолиото са включени
освен добре известните Kodiaq, Kamiq, Karoq, Enyaq и Enyaq Coupé, по този начин и основаният особено за индийския пазар Kushaq
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР