Две седмици преди представянето на Huawei Mate 30 и Mate

...
Две седмици преди представянето на Huawei Mate 30 и Mate
Коментари Харесай

Huawei Mate 30 Pro - как ще изглежда и какво трябва да знаем за него

Две седмици преди представянето на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro към този момент разполагаме с детайлни изображения на Pro модела, основани на механически рисунки и изтекла информация, дело на сътрудниците от OnLeaks и Pricebaba.

Първото нещо, което прави усещане, е извитата форма на страните на екрана, които мощно припомнят на Edge технологията на Samsung.

От Huawei обаче назовават тази технология " Waterfall " и настояват, че забележимият екран слиза още по-надолу към рамките на всяка страна, в сравнение с при други сходни модели на пазара.

Другото забавно нещо, което хваща окото ни, е съществуването на много обемист модул в горната предница на екрана.

Освен слушалката, там се обитават и общо три селфи камери, най-малко една от които ще обезпечава опция за отключване посредством лицево различаване.

Преди да преминем към задната част на апарата, е значимо да отбележим, че Mate 30 Pro е лишен от бутони за ръководство на звука. Тяхното място най-вероятно ще бъде заето от тъч сензитивна зона, а намаляването и увеличението на звука ще се случва посредством плъзгане нагоре и надолу.

Задният панел на телефона е може би най-забележителната, само че и предстояща смяна в дизайна.

Там виждаме сетъп от общо четири камери, събрани в кръговиден модул, от ляво на който е ситуирана светкавицата и логото на Leica.

Интересното тук е, че две от камерите ще са с по 40 мегапиксела, третата ще е с 8 мегапиксела, а четвъртият отвор е непокътнат за Time-of-Flight датчик за дълбочина.

Въпреки че изображенията да са много акуратни и в крайник с всички клюки досега, не е изключено да забележим промени в Huawei Mate 30 Pro на 19 септември, когато е формалното показване на флагмана. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР