Две седмици има спекулации за неговото здравословно състояниеСлед две седмици

...
Две седмици има спекулации за неговото здравословно състояниеСлед две седмици
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната пусна видео, за да опровергае слуховете за Сергей Шойгу

Две седмици има спекулации за неговото здравословно положение

След две седмици на трескави спекулации за изгубването на съветския министър на защитата Сергей Шойгу, неговото министерство пусна клип, на който той приказва на среща на висши генерали, съобщи Би си си, представен от БГНЕС. Четейки от мемоари и понякога демонстрира говорни недостатъци, Шойгу приказва за доставката на оръжие на войските в Украйна.

Имаше интензивни спекулации, че той има здравословни проблеми или е получил сърдечен удар. Нищо не демонстрира обаче по кое време е сниман клипът.

Рано в събота сутринта Би би си популяризира известието на Антон Герашченко, който е консултант на украинския вътрешен министър, че Сергей Шойгу е получил инфаркт.

Шойгу не бе виждан обществено от 11 до 24 март, когато се появи за малко във видеоклип пуснат от Путин. "Инфарктът на Шойгу е станал след тежкото обвиняване от страна на Путин за цялостния неуспех на нашествието в Украйна ", написа Герашченко във Фейсбук. Според него сега Шойгу се "възстановява " в болница. Би би си акцентира, че до новината на Герашченко съветските управляващи не са съобщавали за здравословни проблеми на Шойгу.

Няколко часа по-късно съветското министерство на защитата популяризира известие за среща на Сергей Шойгу с управлението на Министерството на финансите, отдадена на осъществяването на държавните поръчки за защита.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР