Две са основните новости, с които ще могат да се запознаят

...
Две са основните новости, с които ще
могат да се запознаят
Коментари Харесай

Автосалон София 2017: Kia представя Stonic и Stinger

Две са главните новости, с които ще могат да се срещнат посетителите на Автосалон София 2017. Първата от новите коли- Stinger, е най-луксозната и мощна в историята на марката, а втората- Stonic, е една от най-свежарските, които компанията в миналото е пускала в продажба. На щанда на марката са показани също така и Picanto, Niro, Optima plug-in, Soul EV, Rio, Sorento и Sportage.

От Kia дефинират Stinger като автентичен грандтурер, автомобил за вдъхновяващо и вълнуващо пътешестване на дълги дистанции. Спортен седан, който притежава необходимата успеваемост, надеждност и динамично съвършенство, които са в унисон с неговия изумителен фастбек дизайн.

В София KIA Stinger ще дефилира във версия 3.3л twin-turbo V6 бензинов мотор, задвижване 4x4, 8-степенна автоматизирана трансмисия с мощност от 370 к.с. и ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 4,9 секунди.

Само месец след Международния Автосалон във Франкфурт своя дебют прави и KIA Stonic – изключително значим за марката модел, който се включва със мощна поръчка за успех в най-бързо разрастващия се автомобилен сегмент в Европа. Завладяващо наличие и уверена осанка - новото попълнение в гамата на КИА е най-адаптивният за персонализация модел на марката до този миг, по отношение както на екстериора, по този начин и на разнообразието от интериорни цветови комбинации.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР