Две отделни дела ще се водят срещу Георги Георгиев, който

...
Две отделни дела ще се водят срещу Георги Георгиев, който
Коментари Харесай

Дебора била заплашвана лице в лице

Две обособени каузи ще се водят против Георги Георгиев, който е упрекнат за бруталното закононарушение против Дебора от Стара Загора. Едното е за нанасяне на междинна телесна щета, другото през вчерашния ден бе допълнено, тъй като нови доказателства сочат, че Георги е заплашил да убие Дебора шест пъти, а не два, както се смяташе първоначално. Това излиза наяве от обвинителния акт на Районната прокуратура в Града под липите. 

Вчера сутринта прокуратурата в Стара Загора прибави в допълнение обвиняване на Георги за няколко закани за ликвидиране против нарязаната 21 пъти с макетно ножче и остригана Дебора, за които до момента не се знаеше.

Стана ясно, че заканите са се случили от април до май тази година и не са били единствено писмени. Преди дни от Районната прокуратура оповестиха, че заканите били отправени документално посредством мобилно приложение, след приемането на нови доказателства се оказва, че част от тях са отправени персонално, написа " България през днешния ден ". От прокуратурата споделят, че новата информация е събрана от разпит на очевидци. По неофициална информация самата жертва Дебора споделя на проверяващите по какъв начин, по кое време и какви заканите й е отправил Георги. 

По време на следствието излиза наяве, че през мобилно приложение Георги заплашва Дебора два пъти. Това става на на 24 и 25 юни тази година. За това арестуваният е притеглен като обвинен и това е и повода да е арестуван под стража.

Според новите доказателства Георги е отправил още четири закани към 18-годишната Дебора. Някои персонално - лице в лице! Това се случва от месец април до 25 юни. Това значи, че 26-годишният обвинен се е заканил да убие Дебора общо 6 пъти.

Към сегашния миг Георги е притеглен като обвинен по две досъдебни произвеждане за закана с ликвидиране и за нанасяне на междинна телесна щета.

" По двете каузи са събрани безапелационни доказателства, че Георги е причинител на действията. Тези доказателства се базират на всички осъществени досега процесуално-следствени дейности - разпити на очевидци, назначени експертизи, огледи на местопроизшествието, конфискувани материални доказателства и биологичен материал и други ", написа в обвинителния акт на прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР