Две от най-популярните „мускулести“ коли в САЩ, а и в

...
Две от най-популярните „мускулести“ коли в САЩ, а и в
Коментари Харесай

В САЩ спряха да произвеждат „мускули“

Две от най-популярните „ мускулести “ коли в Съединени американски щати, а и в целия свят – Ford Mustang и Chevrolet Camaro бяха спрени от произвеждане за неустановен интервал от време заради краткотрайна липса на части. Кризата с неналичието на всевъзможни съставни елементи затруднява голям брой производители в целия свят и наподобява Ford и General Motors са последните жертви на този проблем.
`В

От GM обявиха, че краткотрайно ще спре да работи заводът, който се грижи за производството на Camaro, Cadillac CT4 и CT5. От компанията не прецизират кои тъкмо са съставените елементи, които липсват, само че удостоверяват, че това не са микрочиповете, които провокираха големи усложнения през миналата година.
`В

От Ford пък към момента не могат да се оправят с намирането на дребните електронни съставни елементи и винят точно полупроводниците за затварянето на завода в Мичиган, който пък е единствения, който се грижи за производството на Mustang. По този метод единственият от известните " мускулести " модели, който сега е в произвеждане е Dodge Challenger.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР