Две от най-големите звезди на родната музикална сцена се поведоха

...
Две от най-големите звезди на родната музикална сцена се поведоха
Коментари Харесай

Мъжки кифли: Иван Лечев и Орлин Горанов опънаха бръчки

Две от най-големите звезди на родната музикална сцена се поведоха по най-новата мъжка фикс идея – да опъват бръчки. Това са Иван Лечев и Орлин Горанов. Двамата май са тръгнали на постоянни разкрасителни процедури и са наблъскали лицата си с ботокс.
 

Сравнения на фотосите на Иван Лечев от преди няколко години и в този момент демонстрират, че през днешния ден челото му е много по-опънато, а кожата – доста по-свежа. Китаристът има по-малко бръчки дори от сътрудника си в „ Гласът на България ” Миро, който е 20 години по-млад. Личи, че се грижи за свежестта на лицето си с всички способи, които актуалната естетична дерматология предлага. В музикалното шоу на Би Ти Ви челото му е толкоз безпрепятствено, че напряко свети под прожекторите. Вижда се, че е слагал ботокс, филъри и е правил специфични процедури за хидратиране на кожата, които са дали добър резултат. На своите 67 години той наподобява най-малко с 10, а даже и с 15 по-млад.

Мастър Лечев не инцидентно поставя такива старания. Знае се, че той има доста хубава брачна половинка, която е с цели 17 години по-млада от него. Това е актрисата Жени Александрова. Логично е да се старае да наподобява добре поради нея. Двамата имат и 12-годишен наследник. Бащата очевидно държи на външния си тип и с цел да не се тормози детето му от неговата възраст. Освен това той постоянно е на сцената с надалеч по-млади от него музиканти. Едва ли някой на неговото място би се примирил да наподобява като дъртак в компанията на сътрудниците си. 

Орлин Горанов, който е на 66 години, сякаш е от мъжете, които остаряват като хубавото вино . Колкото повече години минават, толкоз по-добре наподобява той. Дали е само въпрос на ген и шанс? Едва ли. Певецът също е клиент на естетичната дерматология, настояват експерти по положителния външен тип. Не инцидентно на тази възраст той се радва на голяма фенска маса, главно формирана от дами.

Напоследък манията да се поставят филъри и ботокс се трансферира от дамите към мъжете. Все по-често представители на мощния пол посещават дерматологичните клиники, с цел да се подмладяват с новите технологии в медицината. Докато обаче при дамите това постоянно стартира още щом навършат 20 години, мъжете нормално чакат най-малко да минат 40.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР