Две от големите звезди на европейското кино може да гледаме

...
Две от големите звезди на европейското кино може да гледаме
Коментари Харесай

Филми с Марион Котийар и Пенелопе Круз в следващите два дни ...

Две от огромните звезди на европейското кино може да гледаме в идващите дни на Киномания в Пловдив. Вторник вечер от 18:30 часа е филмът на Арно Деплешен „ Брат и сестра “. В него се срещаме с Луи и професор и стихотворец, и Алис - известна театрална актриса. От години тя ненавижда брат си и не беседва с него. Но случай с родителите им ги среща край техните болнични кревати. 



Отдаващ респект както към Трюфо, по този начин и към Бергман, Деплешен преразглежда непрекъснатите си тематики и затвърждава мащаба на гения си, режисирайки с присъщия си финес тази въздействаща драма за фамилните секрети. С прочувствената си и ярка игра, Марион Котийар показва евентуално една от най-хубавите си функции досега.

В сряда от 18:30 може да гледаме „ Безкрайността “ с Пенелопе Круз. Той ни придвижва в Рим през 70-те години, време на огромни обществени и културни промени, изпълнено с нови градежи и искра. Младото семейство Боргети таман се е настанило в новопострoена жилищна постройка. Но вместо да ги сближи, това трансформира метода им на живот. Въпреки впечатляващите гледки от техния апартамент на последния етаж, фамилията към този момент не е сплотено като преди. Клара и Феличе не се обичат повече, само че са и неспособни да се разделят.

Фестивалът продължава до 4 декември. Пълната стратегия може да се види на уеб страницата kinolucky.com, където могат да се вършат резервации и онлайн покупка на билети. Билети се продават всеки ден на касата на киното след 16 часа в работните дни и след 10:30 часа в почивните дни. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР