Две нулеви равенства дадоха началото на 13-ия кръг, с който

...
Две нулеви равенства дадоха началото на 13-ия кръг, с който
Коментари Харесай

Кръгът в Първа лига започна с два мача без голове, серията на "Ботев" беше спряна

Две нулеви равенства дадоха началото на 13-ия кръг, с който приключва първата част от сезона в Първа лига. В Русе " Дунав " прекъсна серията на " Ботев " от четири следващи победи.

Преди това " Пирин " и " Славия " също не съумяха да си отбележат гол.

" Ботев " е четвърти с 21 точки, като е на три от третия " Левски ", който в събота играе с ЦСКА. " Дунав " е 12-и с 10, като за русенци това беше първи мач след раздялата с Веселин Великов.

Мачът не беше изключително трогателен, а головите положения бяха малко. В 26-ата минута Ненов опита да изненада вратаря Чворович с прехвърлящ удар отвън наказателното поле, само че топката излезе в навън.

Тодор Неделев имаше няколко благоприятни условия в последните 15 минути, от които не се възползва. Най-добрата пристигна в 75-ата минута, когато получи отдясно и стреля, само че вратарят на противника избави.

" Пирин " и " Славия " изиграха оспорван и равносилен мач, в който също нямаше доста завладяващи моменти. В 30-ата минута след центриране от ъглов удар Стилиян Николов улучи напречната греда на " Славия ". При добавката той си оказа помощ с ръка и попадението му не беше зачетено.

Белите са осми с 16 точки, а благоевградчани са десети с 13.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР