Две мюсюлманки бяха намушкани под Айфеловата кула. Това се случва

...
Две мюсюлманки бяха намушкани под Айфеловата кула. Това се случва
Коментари Харесай

Намушкаха две мюсюлманки под Айфеловата кула

Две мюсюлманки бяха намушкани под Айфеловата кула. Това се случва на фона на възходящото напрежение в Париж след убийството на преподавател предходната седмица.
Френската полиция е арестувала две обвинени дами. При хипотетичните расистки офанзиви нападателите крещели „ Мръсни араби “, оповестява "Дейли Мейл ". Задържаните са разказани като „ бели дами с европейски тип “, на които са повдигнати обвинявания за опит за ликвидиране, споделиха от градската прокуратура.
Намушканите дами са Кенза на 49 години и Амел, за която се знае, че е няколко години по-млада.
Първоначално не е оповестена информация за нападението. Това обаче докара до голям брой мнения в обществените мрежи, където се разпространиха изображения от мястото на престъплението. Последва изказване на парижката полиция, което гласи: „ На 18 октомври, към 20 часа, полицията се отзова на незабавно позвъняване от две дами, ранени с нож “. Източник от прокуратурата в Париж удостовери, че е почнало следствие за опит за ликвидиране.
„ Бяхме семейство, общо пет възрастни и четири деца. Разхождахме се в парк до Айфеловата кула. Докато вървяхме, две кучета пристигнаха към нас. Децата се изплашиха. Моят братовчед, който беше затулен, попита двете дами дали е допустимо да държат кучетата си при тях, тъй като децата се опасяват. Стопаните отхвърлиха да сложат каишки на домашните си любимци и последва гневен спор, който включваше расистки обиди”, споделя Кенза.
След това двете дами с кучетата извадили ножове и се нахвърлили върху Кенза и Амел.
"Едната от двете нападателки ме намушка в главата, ребрата и ръката. След това нападнаха братовчедка ми”, описа още потърпевшата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР