Две години след финала на Под прикритие Захари Бахаров и

...
Две години след финала на Под прикритие Захари Бахаров и
Коментари Харесай

Бахаров и Сано са чички в Денят на бащата

Две години след финала на Под прикритие Захари Бахаров и Александър Сано се събраха в различен план на Българска национална телевизия - Денят на бащата. Снимките на драмата започнаха през вчерашния ден в София, а събитието бе маркирано с кадър на двама от най-любимите ни артисти в прегръдка.

„ И няма към този момент джипове, джетове. Със Сано играем фамилни мъже с деца. Почти чички “, написа Бахаров, който в продължение на няколко години колеше и бесеше в неделния прайм тайм на публичната медия като мафиота Иво Андонов.

Сано пък завоюва зрителските благосклонности като сводника романтик Косъма. В изявление за Монитор неотдавна той акцентира, че облика на неприятно момче от улицата е факсимиле, с което желае внезапно да скъса.

„ Сюжетът демонстрира по какъв начин едни интелигентни хора, които са претърпели огромната обич, минават през контузиите на развода. И по какъв начин се стига до там, че детето намразва единия от родителите. “, разясниха за Монитор близки до продукцията.

За психическите обрати в шестте епизода ще са виновни сценаристите на Под прикритие Георги Иванов и Теодора Маркова, а режисьор е Павел Веснаков, работил и по Откраднат живот.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР