Две домови кражби са разкрити от криминалисти на РУ-Сливен. Това

...
Две домови кражби са разкрити от криминалисти на РУ-Сливен. Това
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, обирал домове в Сливен

Две домови обири са разкрити от криминалисти на РУ-Сливен. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Сливен.

Извършителят е арестуван. На 14 март 21-годишен мъж е подал заявление за кражба на принадлежности от двора на дома му в град Сливен. В резултат на извършените незабавни оперативно-издирвателни дейности за осъщественото закононарушение е арестуван 46-годишният К.К. от град Сливен. Той е престъпно проявен и осъждан за обири и други закононарушения. В хода на следствието и извършената профилирана интервенция полицейските чиновници откриват, че К.К. е направил кражба на пари, персонални документи и други движимости от още един частен дом в град Сливен. Собственичката, жена на 60 години, не е подала сигнал за осъществената кражба. Тя е издирена и известена, като нейния случай е регистриран и причислен към досъдебното произвеждане.

Хванаха мъж, търсен за обири от жилища в четири града в страната

Първоначално К.К. е арестуван за 24 часа. Работата по документиране на цялостната му незаконна активност продължава.

В резултат на извършените от чиновници на бранш "Криминална полиция " към РУ-Сливен профилирани интервенции и положителното взаимоотношение с прокуратурата от записаните 4 обири през миналата седмица 3 са разкрити, като трима причинители са приведени в ареста с непрекъсната мярка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР