Две бургазлийки изпищяха от един и същ виртуален кандидат-любовник, пише

...
Две бургазлийки изпищяха от един и същ виртуален кандидат-любовник, пише
Коментари Харесай

Като на филм! Мъж охажваше две жени! В един и същ момент и двете получиха обаждане от...

Две бургазлийки изпищяха от еднакъв виртуален кандидат-любовник, написа Бургасинфо. Мъжът се подвизава във Facebook с профил М. Йорданов и показва се за 40-годишен предприемач и замайва главите на дами на към 50 години. Казановата живее в София по данни от профила му, само че желал запознанство и сериозна връзка с дама от Бургас, защото имал къща в Поморие и постоянно пътувал.

В петък той заречен на всяка от тях да й пристигна на посетители по здрач. Те не знаели, че си пишат с еднакъв мъж и радостно споделили една с друга, че чакат виртуалния си обичан. Към 15 часа телефонът на едната звъннал и М. Йорданов с обезпокоен глас й споделил, че спрял на бензиностанция край Пазарджик, само че открил, че си не запомнил портмонето от бързане да се срещне с обичаната. Имал пари в Поморие, само че в този момент не можел да зареди бензин. Можела ли да му помогне и да му прати 100 лв. по куриерска компания, а той като дойде, ще й ги върне. Едната незабавно изтичала да му изпрати стотачката, а в същото време другата получила същото позвъняване.

Но тъй като нямала 100 лв. в себе си и не знаела по какъв начин се пращат, звъннала на приятелката си да я пита. Така открила, че и от двете е поискана една и съща сума, а след това и че името на обожателя, което криели една от друга, съответствува. " Изобщо не се сетих, че като си е не запомнил портфейла, най-вероятно там е и дебитната му карта и няма с какво да изтегли парите на бензиностанцията ", изясни едната пострадала. Другата се измъкнала без да заплати, само че с тежка рана в сърцето. На другия ден и двете видели, че профилът М. Йорданов е заличен. Колко са излъганите бургзлийки, никой не знае. Нищо чудно да е пътувал при 20 дами по едно и също време, а най-вероятно не е пътувал въобще. Схемата е печеливша, прибираш едни две хилядарки за бензин, а след това започваш да омайваш дами от Варна или Пловдив, или Русе.

А за 100 лв. никоя няма да се оплаче, тъй като ще се срами, пък и сумата е дребна, с цел да стартира следствие, считат опарилите се приятелки. В събота те открили, че М. Йорданов си е изтрил профила, а при позвъняване телефонът му дава отговор - няма подобен номер. Жени, пазете се от мошеници, приканват самотните приятелки.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР