Двайсет години след излъчването на първата си емисия bTV Новините

...
Двайсет години след излъчването на първата си емисия bTV Новините
Коментари Харесай

bTV Новините посрещат 20-ата си годишнина с най-висока зрителска оценка - slava.bg

Двайсет години след излъчването на първата си емисия bTV Новините са преди всичко и с атрактивния метод на показване на информацията – съгласно над 43% от феновете. Новатор в технологиите, малкия екран вкара преди всички останали 3D-mapping, 360˚ видео и добавена действителност в ефир, както и 360˚ livestream.

Уникалното за Централна и Източна Европа високотехнологично интегрирано студио, което стана дом на новините и настоящите излъчвания на bTV през 2019 година, влезе в топ 5 на най-престижния конкурс за маркетинг и дизайн в региона на медиите в света. Но най-важната му функционалност е, че оказва помощ на публиката да задържи вниманието си към най-важното от деня.

Години наред лицата на нюзрума и публицистичните екипи посвещават времето и силата си в интерес на редица обществено значими дела. Повече от 40% от респондентите в изследването на „ Маркет линкс “ споделят мнението, че в bTV работят водещите и репортерите, които задават най-близките и действително вълнуващи обществото въпроси, а 39.7% от интервюираните показват, че в ефира на малкия екран откриват най-вече положителни вести и вдъхновяващи човешки истории.

Част от bTV Новините са спортните вести. Тази година редакцията отбелязва и 20 години от първото лъчение на УЕФА Шампионска лига в каналите на bTV. Неделима част от новинарската емисия е и прогнозата за времето, поднесена от едни от най-обичаните телевизионни лица за последните 20 години и леснодостъпна и на dalivali.bg.

*Национално представително изследване на „ Маркет Линкс “ с извадка от 1017 лица на възраст 18-54 година, извършено през октомври 2020 г.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР