Двата пожара, които избухнаха днес в Казанлък, са потушени. Няма

...
Двата пожара, които избухнаха днес в Казанлък, са потушени. Няма
Коментари Харесай

Няма пострадали при двата пожара, които избухнаха днес в Казанлък


Двата пожара, които избухнаха през днешния ден в Казанлък, са потушени. Няма потърпевши. Това заяви за Българска телеграфна агенция ръководителят на Районната работа за пожарна сигурност и отбрана на популацията в Казанлък Станимир Тончев. 

Пожарът, който избухна по-рано в местността „ Старите лозя “ в източния завършек на града е бил с повърхност към две хиляди декара, уточни Тончев. Унищожени са 70 декара борова гора. В огнището на пожара се намират към 50 постройки, към 10 от тях са унищожени в днешния пожар. В този регион през няколко години бушуват пожари и много от постройките са наранени от предходни такива, посочи той.

Друг пожар избухна наоколо до Института по розата в северния завършек на Казанлък и придвижването в посока Габрово беше спряно в региона до Крън. Той беше по-бързо овладян от пожарните екипи.  

Пътищата София – Бургас в региона на село Черганово и Казанлък – Крън, които бяха затворени поради пожарите, към този момент са отворени за придвижване, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР