Двата гранда на българския футбол ЦСКА и Левски ще започнат

...
Двата гранда на българския футбол ЦСКА и Левски ще започнат
Коментари Харесай

ЦСКА и Левски се впускат в битките от Лигата на конференциите

Двата гранда на българския футбол ЦСКА и Левски ще стартират своето присъединяване в евротурнитите в четвъртък, 27 юли, с първите си мачове от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

От 20:00 часа " алените " посрещат румънския Сепси на стадион " Българска войска ", а два часа по-късно стартира дуелът сред македонския Шкупи и Левски в Скопие.

" Армейците " влизат с огромни упоритости в евротурнирите след мощното си показване в Първа лига през предишния сезон, само че началото на новата акция не бе безапелационно за тях. В първия кръг от сезона те направиха в Пазарджик, а седмица по-късно надделяха с вкъщи. Сега играчите на Саша Илич ще би трябвало да покажат най-хубавото си лице, с цел да обезпечат добър резултат в първия мач против солидния румънски тим.

На Саша Илич разкри, че голмайсторът на отбора от предишния сезон Дюкенс Назон ще бъде в групата за дуела, откакто получи по-дълга отмора и пропусна първите две срещи от сезона. Илич обаче няма да може да разчита на Амос Юга, а новото попълнение Майкъл Естрада не е подготвен за 90 минути..

От 22:00 часа Левски гостува на Шкупи на стадион " Гоше Проески " с Скопие. " Сините " също имаха неуверен старт на сезона и записаха в първия си мач. След това играчите на Николай Костов демонстрираха добра игра при. Селекцията на отбора върви постепенно, като досега са привлечени единствено двама нови футболисти - бразилеца Дарлан и французина Асими Фадига. В деня преди с Шкупи Левски.

Срещата с Шкупи бе белязана и от за дуела, откакто се оказа, че домакините са поставили осем пъти по-висока цена за почитателите на Левски, в сравнение с за своите последователи. Въпреки това се чака " сините " да разчитат на мощна поддръжка от своите почитатели, които ще наброяват.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР