Дванадесетте знака на западния зодиак, свързани с астрологията, дават специфични

...
Дванадесетте знака на западния зодиак, свързани с астрологията, дават специфични
Коментари Харесай

Най-добрите черти на всяка зодия - 1 част

Дванадесетте знака на западния зодиак, свързани с астрологията, дават характерни характерности на всеки човек заради разположението на звездите по време на раждането на всеки човек. 

Всеки от тях има мощни страни и детайли, които могат да повлияят на личността им и по какъв начин взаимодействат с други хора.

1. Овен

Това са хора, цялостни с сила и възторг за живот. Приключенци по природа, те обичат провокациите, свободата и новите хрумвания, тъй че в никакъв случай не се опасяват от начало или нови стадии. Те са същински водачи. 
 Перфектната зодиакална двойка: Зодиите с най-хубава съгласуемост Перфектната зодиакална двойка: Зодиите с най-хубава съгласуемост
Астролозите теърдят, че зодиакалният знак играе значима роля за образуването на характера на човек, също така постоянно звездите знаят кои съ...

2. Телец

Телеца е човек, който има огромен воля, е практична и решителен при вземането на решения. Те са склонни да бъдат постоянни и консервативни хора и не се двоумят да следват водач, в случай че той вдъхва доверие. Те са хора на мира, тъй че е обикновено да съблюдават законите и наредбите. Любителите на положителната храна, питиета и разнообразни удоволствия от живота.

3. Близнаци

За разлика от Овена, Близнаците с възторг стартират нови завършения. Те са любвеобилни, благи и великодушни хора. Имат просветеност и дарба да учат и да навлизат в нови сфери и познания. Близнаците могат да бъдат правилен другар и добър събеседник.

4. Рак
 Зодиакалните домове в наталната карта и какво значи тя? Зодиакалните домове в наталната карта и какво значи тя?
Астрологията не е единствено зодии и асценденти. Отвъд тях има и други значими детайли като домовете на зодиите в планетите. В тази публикация ще...

Освен че са срамежливи и скучни, хората от тази зодия също по този начин и са ярки и известни. Всъщност някои имат висок книжовен и артистичен потенциал, с помощта на способността си за въображение. Домът е най-важното за тях, поради сигурността и топлината, които откриват в него. Изцяло отдадени са на фамилията. 

5. Лъв

Това е най -доминиращият знак на Зодиака. Той е изобретателен и има изострен разум. Те имат упоритост, мощ, храброст и сигурност във опциите си. Те не се опасяват от трудности и нормално са положителни, идеалисти и интелигентни. За Лъвовете луксът и мощта са измежду техните усети. 

6. Дева

Единственият зодиакален знак, показан от жена. Девата са наблюдаващи, добре преценяващи нещата и дадени обстановки. Те имат сексапил и постоянно оказват помощ на другите, когато възникне проблем. В тях доминират методът, проучването и логиката, по тази причина те постоянно обичат да учат, както и да вършат разбор на обстановката. Те са интуитивни и могат да видят всички страни на разногласието.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР