Двамата турски граждани, задържани за убийството на Петър Бъчваров, са

...
Двамата турски граждани, задържани за убийството на Петър Бъчваров, са
Коментари Харесай

Задържаните за убийството на граничаря са братя

Двамата турски жители, арестувани за убийството на Петър Бъчваров, са братя. Те не са се опитвали да преминат браздата, а са причаквали други техни " жертви ", сподели вътрешният министър като добави, че не може да даде още детайлности, с цел да не пречи на следствието.

Младши контрольор Петър Бъчваров е убит от турска територия с ловна пушка. Гилзите, открити на българска територия са от автоматизираното оръжие, с което военнослужещия от граничния патрул е дал отговор на огъня.

Кметът на община Елхово Петър Киров разгласи 9 ноември за Ден на печал в памет на починалия при престрелка край границата 32-годишен служител на реда Петър Бъчваров.

Националният байрак на всички общински здания, в това число на кметствата, е свален на половина. Забранено е провеждането на обществени тържества и увеселителни мероприятия.

Петър Бъчваров е роден на 3 октомври 1990 година Младши контрольор Бъчваров е на работа в системата на Министерство на вътрешните работи от 2013 година Той ще бъде награден посмъртно с почетния знак на Министерство на вътрешните работи. Продължава следствието по досъдебното произвеждане под управлението на Окръжната прокуратура в Ямбол, формирано за съзнателно причиняване на гибелта на Петър Бъчваров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР