Двамата с Тео Ушев не се крием и сме двойка,

...
Двамата с Тео Ушев не се крием и сме двойка,
Коментари Харесай

Нова севтска двойка излезе на светло

" Двамата с Тео Ушев не се крием и сме двойка, правилно е. Нашите сътрудници и другари знаят за нас и това не е необичайно, че се показваме към този момент на всички места двамата ", съобщи актрисата Стефания Кочева, която се появи на откриването на фестивала " Синелибри " в НДК на разположение с Ушев и това направи усещане на феновете.

Началото на феста бе сложено с премиера на неговия първи пълнометражен игрален филм " Ф 1.618 ". Ушев и Стефания към този момент не крият връзките си и въпреки да не се впуснаха в изява на горещи усеща пред многочислената аудитория, стана ясно, че са решили да официализират своята връзка. Разликата от 17 години не тормози двамата влюбени. Ушев, който е младолик, през февруари ще чества 55 години, а на Стефания, която също младее, не й дават същинската възраст.
Реклама
Актрисата от няколко години е в трупата на Сатиричния спектакъл, само че взе участие и в много планове за екран. Ролята й в " Порталът " се обрисува като най-значимата в кариерата й досега. Известно време откакто приключва НАТФИЗ, актрисата живее в Лондон, само че се завърна за непрекъснато у нас.

Освен че двамата с Тео Ушев са красиви и надарени, видно е, че са най-високият български режисьор и най-високата ни актриса. На цели 1,98 см се извисява Теодор Ушев. Преди години е упражнявал баскетбол, само че обичта към четките е победила. С обичаната му Стефания доста си подхождат във връзка с растежа. Тя е 1,80 см. с дълги крайници и красива руса коса. В общественото пространство не е известно Кочева да е имала сериозна връзка, до момента в който за Ушев се знае, че има огромна щерка, а живееше на фамилни начала с жена, която има наследник. Преди повече от година обаче двамата се разделили, написа България Днес.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР