Двамата отдавна са разделени, а той се показа като пълен

...
Двамата отдавна са разделени, а той се показа като пълен
Коментари Харесай

Заби му го здраво: Николета Маданска се върна в bTV, докато Венелин Петков отдавна е никой!

Двамата от дълго време са разграничени, а той се появи като цялостен несретник, който освен не знае по какъв начин да бъде мъж за една жена, само че и татко за децата си. Венелин Петков тотално пренебрегва фамилията си, откакто беше изпъден от Би Ти Ви и стартира да затъва от ден на ден в комплексите и възприятието си за непълноценност.

Лека бавно с Николета се отчуждиха, въпреки тя да направи най-рисковия, само че и самоуверен ход - да напусне медията поради него. Е, очевидно раздялата й е върнала разсъдъка, а и управлението на Би Ти Ви е предостатъчно да натрие носа на някогашния новинарски шеф и... върна на работа Маданска.

Да, Николета към този момент изпрати второто си дете на ясла и преди дни е засечена в постройката на малкия екран, където още веднъж се върна в нюзрума. Това е заплашителен пестник за Венелин Петков, който години наред се дуеше като пуяк, че е шеф, който коли и беси измежду репортерите.

Знаем, че той в началото имаше дълга връзка с Гена Трайкова, която нарани грубо като я смени с Маданска. Гена и до през днешния ден няма мъж до себе си и очевидно тотално се е отчаяла от мощния пол. Венелин обаче не се появи задоволително мъж и за Николета, на която направи две деца и се изсули като пръдня из гащи.

" Тя обаче хубаво му го върна. Хайде да забележим в този момент кой кого ", разясняват в медията.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР