Двамата „братя“ без общо ДНК, двете разменени бебета, от които

...
Двамата „братя“ без общо ДНК, двете разменени бебета, от които
Коментари Харесай

Алек Алексиев и Димо Алексиев се връщат в „Откраднат живот“

Двамата „ братя “ без общо ДНК, двете разменени бебета, от които стартира цялата здравна сага „ Откраднат живот “ преди три години, се завръщат на дребния екран, с цел да завържат още веднъж сюжета на поредицата тази есен.

Алек Алексиев, който при започване на драмата влезе в обувките на лекар Александър Василев, и Димо Алексиев, който много по-дълго носи престилката на лекар Калин Генадиев, ще заемат местата си на съществени герои в осмия сезон на сериала, който ще премине под мотото „ Кръвни връзки “.

„ Минали са към три години от напускането на лекар Василев и сигурно са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която прекатурна живота му.

Има забавна причина за завръщането ни с Калин (Димо Алексиев) ще се появят мотиви за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят “, описа Алек в Нова тв. Актьорът разкри, че завръщането му не е импулсивно, а е коментирано дълго време с продуцента на сериала Евтим Милошев. Просто в този момент се явява точният миг за появяването на двама обичани герои.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР