Двамата бегълци от Централния софийски затвор Радослав Колев и Владимир

...
Двамата бегълци от Централния софийски затвор Радослав Колев и Владимир
Коментари Харесай

Оперативни данни: Пелов и Радослав Колев „скъсали“ преди месец, чакат живия беглец да се предаде

Двамата бегълци от Централния софийски затвор Радослав Колев и Владимир Пелов са се разделили преди към месец. Това сочат оперативните данни на Министерство на вътрешните работи, оповестява „ Телеграф “, базирайки се на източници от Главна дирекция „ Национална полиция “, написа Блиц.

Двамата избягаха при започване на април, с помощта на тетрис и бързовар, които техни близки им занесли в деня за колета.
 
Седмица след бягството криминалистите считали, че Пелов е гръмнал Колев, защото му бил в тежест по време на укриването. Малко по-късно, обаче, при тях почнали да постъпват сигнали, че Колев е видян в разнообразни елементи на страната. При инспекцията на всички мъжът, който бе наказан за ликвидиране на педераст, не бил открит. Той получи 26 години затвор, от които е излежал едвам 4.
 
Още след изгубването на пандизчиите ченгетата започнаха да наблюдават околните им и да следят домовете им, при положение, че сглупят да се появят. До момента, обаче, нито един от двамата не е посмял да се яви на адреса си. Оперативни коли непрекъснато въртели към блока на Радослав Колев, само че от него нямало и диря.
 
Разследващи считат, че до дни се чака мъжът да се съобщи, изключително откакто разбере какво се е случило с авера му Пелов. „ Този човек би трябвало да знае, че рано или късно ще бъде открит “, зарекоха се униформени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР