Двама столични пътни полицаи спасиха човешки живот, съобщиха от пресцентъра

...
Двама столични пътни полицаи спасиха човешки живот, съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Пътни полицаи спасиха човешки живот

Двама столични пътни служители на реда избавиха човешки живот, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Всичко се случило за минути през вчерашния ден по обяд. Младши инспекторите Теодор Александров и Георги Шаламанов – чиновници в отдел „ Пътна полиция “ в Столична дирекция на вътрешните работи, били на пост на бул. „ Цар Борис III “ в региона на Княжево. Докато подпомагали придвижването там, към тях се доближил мъж с молба за подпомагане. Обяснил, че шофирайки се почувствал зле, прилошало му и едвам съумял да спре колата. Полицаите незабавно подали сигнал в Бърза помощ, само че виждайки положението на индивида съобразили, че би трябвало да работят неотложно. Те го закарали до най-близката болница, където му била оказана незабавна помощ. Мъжът благодари сърдечно на униформените, чиято бърза и съответна реакция е избавила живота му.

Младши контрольор Теодор Александров е чиновник в системата на Министерство на вътрешните работи в отдел „ Пътна полиция “ от 2000 година, а сътрудника му – мл.инспектор Георги Шаламанов, от 2004 година, неведнъж са награждавани за професионално осъществяване на дилемите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР