Двама от тримата задържани за грабежа на магазин в столичния

...
Двама от тримата задържани за грабежа на магазин в столичния
Коментари Харесай

Оставиха в ареста двама от задържаните за грабежа в „Гео Милев” в София

Д вама от тримата арестувани за грабежа на магазин в столичния кв. " Гео Милев " остават за непрекъснато в ареста. Мотивът на Софийския областен съд е, че има задоволително данни, че точно те са направили закононарушението, както и заради заплахата от осъществяване на ново действие.

От Районната прокуратура прецизираха за, че и тримата мъже са били с качулки и маски, само че продавачката е разпознала двама от тях. Единият е насочил револвера към нея, след което дамата предала сумата от касата. Вторият причинител ги е взел. Третият арестуван от Министерство на вътрешните работи не е сниман от камерите в региона. Той не е разпознат и от потърпевшата.

Въоръженият обир стана в късния следобяд на 29 декември. След акция на Столична дирекция на вътрешните работи двама от причинителите бяха арестувани, като в дома на единия в кв. " Гоце Делчев " бяха открити два газови револвера, сгъваем нож, муниции за огнестрелно оръжие, както и пари.

Третият е арестуван малко по-късно, като на адресите им са открити и облеклата, с които е осъществен грабежа. Всички са престъпно проявени.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР