Двама нови души ще влязат в управата на Локомотив Пловдив

...
Двама нови души ще влязат в управата на Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

Нови началници влизат в управата на Локо

Двама нови души ще влязат в управата на Локомотив Пловдив публично от през днешния ден. Това са Лъчезар Вълканов и Жулвен Ридванов. Това ще стане на Общото заседание на акционерите, което ще се организира на " Лаута ".

Те ще заменят спортния шеф Георги Иванов, Лауринас Розгис и племенника на президента Христо Крушарски, който носи неговото име. В съвета на шефовете се връща и Румен Руйчев, който е с Крушарски от първия ден, в който стъпи на Лаута.

Вълканов от известно време е на " Лаута " и с изключение на финансово, той оказва помощ на клуба и със препоръки за подготвителния развой, защото има опит и като фитнес инструктор.

" При нас всеки оказва помощ с всичко, което може. Ние сме здрав екип и всички работим целенасочено. Естествено, крайната дума има треньорът. Знаете, че аз съм компактно зад Тунчев и той разчита на цялата ми поддръжка. Ако реши, че концепциите, които му се оферират, ще са от помощ, ще ги употребява. Със сигурност има и други хора, които оказват помощ и на мен с разнообразни препоръки и разбори. Всички обаче знаете кой кара влака и кой има последната дума ", разяснява Крушарски.
свързани новини1889на 22.11.2021
Той няма да участва на събранието през днешния ден, защото отпътува по бизнес в Москва и ще бъде представляван от юрист, написа в. " Марица ".

Днес представителният отбор на черно-белите отпътува за Благоевград, където в събота от 15.15 часа излиза против Пирин в мач от 16-ия кръг на Ефбет лига. Наставникът Александър Тунчев няма да може да разчита на контузения Марсел Венсан, само че след наказване в състава се връща Мартин Паскалев.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР