Двама младежи задигнаха бутилки скъп алкохол от голям хранителен магазин

...
Двама младежи задигнаха бутилки скъп алкохол от голям хранителен магазин
Коментари Харесай

Камери заснеха нагли крадци на алкохол

Двама младежи отмъкнаха бутилки безценен алкохол от огромен хранителен магазин в Бургас. Обирджиите не се тормозили от десетките надписи, че фрагментите от всяка кражба, ще бъдат качени в обществените мрежи. Двамата застават под една от камерите за видеонаблюдение и всеки от тях пъха в облеклата си по една бутилка безценен алкохол. Служителите в обекта не имат вяра, че крадците ще получат съответно наказване и по тази причина желаят най-малко лицата им да бъдат показани за наставление.

„ Оглежда се, взима една бутилка и си я прибира. Не го тормози,че има хора в магазина, колежките са там.От нищо не се тормози. През това време другият му другар обикаляше някъде из магазина. Те са влязли за да крадат”, описа пред Нова телевизия шефът на магазина Дияна Комитова.

Бутилката първокласен алкохол е прибрана в бельото, под якето, и двамата необезпокоявани напущат обекта. Поредната кражба от огромния търговски обект става към 15 часа на 8 март. В този миг в магазина има и клиенти и служителки. Никой от чиновниците в магазина не разпознава двамата мъже, защото не са постоянни клиенти. Кражбата е на стойност към 80 лева

Ръководството на магазина към този момент е подало сигнал в полицията, само че поради цената на откраднатото не има вяра, че ще има наказване за причинителите. Затова популяризирали записа от охранителните камери

„ Качих клипа, с цел да може колкото се може повече хора да го видят това. Да ги видят техни другари,техни познати. Дано изпитат срам”, сподели още Дияна Комитова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР