Двама младежи са нападнали екип на филиала на Спешния център

...
Двама младежи са нападнали екип на филиала на Спешния център
Коментари Харесай

Среднощна агресия! Нападнаха лекари в спешното в Козлодуй, биха и шофьор на линейка

Двама младежи са нападнали екип на филиала на Спешния център в Козлодуй и блъснали един от водачите на кола за спешна помощ, научи организация BulNews.
Инцидентът е станал към 1.00 часа тази нощ. В противошокова зала е имало пациент с инфаркт, поради който двамата младежи били помолени да изчакат. Единият от тях бил с изгаряне на ръката. Те обаче били нападателно настроени и избухнал скандал. Налетели на пердах на екипа, при което водачът А.Ш. се притекъл на помощ на сътрудниците си и бил атакуван.
„ Имало е незабавен случай тъкмо в този миг в противошокова зала и двамата сътрудници на промяна са били ангажирани. В това време са пристигнали двама младежи на забележима възраст към 20-годишни. Единият от тях е бил с изгаряне на ръката, а другият най-вероятно е бил компаньон. Колегите са ги помолили най-учтиво да изчакат малко, защото има незабавен случай в залата. И тогава го е отнесъл водачът, който се е притекъл на помощ на екипа и един тип се е явил като наш телохранител. Колегите просто са помолили момчетата да изчакат за превръзка, защото изгаряне на ръката не е животозастрашаващо и първо би трябвало да се окаже здравна грижа на индивида с инфаркта, който е бил в сериозно положение. Спешният пациент е бил обречен на смърт и по тази причина след нашите грижи е превозен по неотложност за Враца. След като нанесли побой на водача на колата за спешна помощ нападателите избягали. Ние по тази причина настояваме от години за камери във филиала, тъй като има доста такива произшествия. Уведомили сме полицията и е подадена тъжба след случая”, добави завеждащият филиала доктор Рени Красимирова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР