Двама мъже ще правят компания на Галена по време на

...
Двама мъже ще правят компания на Галена по време на
Коментари Харесай

Галена с двама мъже на круиз в Америка

Двама мъже ще вършат компания на Галена по време на следващия ѝ гастрол в Съединени американски щати и Канада в края на месеца, издават от близкото ѝ обграждане.

С виза за страната на Тръмп се е уредил мъжът на фолк дивата Галин, който настоял да я придружи непременно, най-вечер след случая на турнето ѝ във Франкфурт. Както ПИК към този момент писа, там колата на Галка бе разрушена.

Със фамилията ще пътува и Иво Моллов-Гугутката, под чийто акомпанимент ще преминат участията на Галена. Шефът на бенда на Азис не за пръв път ще съпровожда колежката си от Пайнер. На виртуозните осъществявания на Гугутката българите оттатък океана се радваха и предходната година, който Моллов се изяви на сцената един до друг с Галка.

Турнето на Галена започва от 17 ноември в Торонто, ще премине през Чикаго, където са планувани два концерта - на 18 и 25 ноември. Между тях смядовската дива ще се повози на круизен транспортен съд, само че няма да лентяйства на борда му. От 20 до 24 ноември звездата ще пее пред българските емигранти, които корабът ще разноски от Маями до Бахамите и назад.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР