Двама мъже са измръзнали до смърт в Сърбия, след като

...
Двама мъже са измръзнали до смърт в Сърбия, след като
Коментари Харесай

Двама загинали от студа в Сърбия

Двама мъже са измръзнали до гибел в Сърбия, откакто студена вълна обхвана Балканите и провокира проблеми в пътното придвижване и електроснабдяването, както и затваряне на учебни заведения, осведоми Асошиейтед прес.

 © Българска телеграфна агенция / AP Photo / Darko Vojinovic
Сръбската държавна телевизия заяви, че тялото на 48-годишен мъж е открито през днешния ден в снега в северно село, като явно индивидът е умрял през нощта. По-късно малкия екран заяви за още една една жертва на студа в северозападния град Шид - мъж на 61 години.

В Централна Сърбия няколко обитаеми места останаха без ток. Властите предизвестиха жителите да се пазят на улицата и в парковете от падащи клони поради изобилния сняг.

В Босна учебните заведения затвориха порти за два дни в градовете Конич и Ябланица, а по някои пътища е неразрешено придвижването на камиони и ТИР-ове. Румънското министерство на образованието заяви, че на следващия ден няма да се учи в няколко окръга в Западна и Югозападна Румъния, откакто тази част на страната бе обхваната от значителни снеговалежи, предизвикали прекъсване на електроснабдяването и проблеми в трафика. Някои учебни заведения в Румъния бяха затворени и през днешния ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР