Двама мъже и половина постигна както огромен любителски, така и

...
Двама мъже и половина постигна както огромен любителски, така и
Коментари Харесай

Какво богатство натрупаха актьорите от един от най-високо оценените телевизионни ситкоми?

" Двама мъже и половина " реализира както голям любителски, по този начин и забележителен комерсиален триумф. Сериалът, който се излъчва в интервала от 2003 до 2015 година даже се трансформира в един от най-високо оценените телевизионни ситкоми.

А историята е привидно елементарна - комедийното шоу наблюдава живота на двама братя и едно момче, които, по стичане на събитията, живеят дружно в къща на брега на океана в Малибу, Калифорния. Сериалът се откроява обаче със занимателните обстановки и остроумния комизъм, произлизащи от другите характери на героите.

Главно настоящо лице е Чарли Шийн, който обаче напуща поради персонални проблеми. Заместен е от Аштън Кътчър и макар че промяната провокира несъгласия, въпреки всичко сериалът резервира статуса си на обичан на почитателите.

Но любопитно е каква е цената, на която актьорите от " Двама мъже и половина " се превъплъщават в своите функции. И в случай че би трябвало да бъдат класирани по своето благосъстояние, ето по какъв начин би изглеждала подредбата.

Аштън Кътчър като Уолдън Шмид - 280 милиона $

Актьорът, който от дълго време е известен в холивудските среди, се причислява към актьорския състав на сериала в девети сезон, поемайки ролята на един от водещите герои.

Въпреки че идва на мястото на Чарли, Уолдън е показан като цялостна негова диаметралност - той е нерешителен, добродушен и прочувствено уязвим воин.

Джон Крайър като Алън Харпър - 70 милиона $

Джон Крайър е от самото началото до края на комедийното шоу, превъплъщавайки се ловко в облика на наивния и невротичен по-малък брат на Чарли.

Ролята му справедливо носи голям брой номинации за награди и влиятелното отличие Еми за най-хубав поддържащ артист в комедиен сериал.

Ангъс Джоунс като Джейк Харпър - 20 милиона $

Едва на 10 година момчето е определено за ролята сина на Алън Харпър, който е един от централните герои. Внезапното му решение да напусне сериала по време на десетия сезон през 2013 година провокира огромно отчаяние у почитателите.

Взаимодействията на Джейк с чичо му Чарли и домашната помощница Бърта (изигран от Кончата Феръл), доведоха до редица незабравими комедийни моменти.

Холанд Тейлър като Евелин Харпър - 12 милиона $

Играта на Тейлър като властната и преобладаваща майка на Чарли и Алън ѝ завоюва голям брой похвали както от публиката, по този начин и от критиците. Факт е, че актрисата направи запаметяващи се изяви, изобразявайки комплицираните връзки родители-деца.

Тейлър е известена и с това, че е компактно до Чарли Шийн в най-трудните му моменти и застава постоянно на негова страна в несъгласията, които се водят по време на фотосите на сериала.

Чарли Шийн като Чарли Харпър - 10 милиона $ чисто положение

Актьорът е известен още в края на 80-те година, изключително с филми като " Смотаняци ", само че най-голяма популярност му носи присъединяване точно в " Двама мъже и половина ". Той е освен централен облик, само че и се превъръща в един от определящите аспекти на сериала. Чарли е показан като нехаен и хедонистичен ерген с обич към алкохола, хазарта и инцидентните връзки.

Както се оказва обаче, значително Чарли играе самият себе си в сполучливия ситком. В последна сметка разгулния метод на живот води до завършек на присъединяване му в него, както и до тежки здравословни проблеми. Актьорът намерено е признавал, че е ХИВ положителен - диагноза, с която живее и до през днешния ден.

Кончата Ферел като Бърта - 10 милиона $

Без безмилостно хапливата и иронична домашна икономка, сериалът едва ли щеше да е това, което е. Преди да почине през 2020 година, тя има освен милиони в банковата си сметка, само че и статус на същинска звезда.

Ферел остана като вторичен воин от самото начало на шоуто до последния му епизод през 2015 година

Мелани Лински като Роуз - 5 милиона $

Роуз е ексцентричната и захласната от Чарли Харпър съседка. Известна е с непредвидимото си и леко налудничево държание.

Превъплъщението на Лински прибавя комедиен, само че и леко тайнствен детайл към шоуто, а лудориите на героинята ѝ се трансформират в непрекъснат източник на комизъм в цялата поредност.

Марин Хинкъл като Джудит Харпър - 4 милиона $

Бившата брачна половинка на Алън и майка на Джейк е жена с доста условия, прекомерно материална и постоянно манипулативна. Играта на Хинкъл я потвърждава като същински комедиен гений.

Дженифър Тейлър като Челси - 3 милиона $

Челси е една от дребното съществени любовни връзки на Чарли Харпър. Представена е като земна и практична жена.

Ейприл Боулби като Канди - 2 милиона $

Тя е красивата, само че шеметна и леко глуповата млада жена, която се забърква първо с Чарли, след това с Алън Харпър.

Боулби получава ролята незабавно след първото си прослушване. Тя се оправя доста сполучливо, допринасяйки за безгрижния и комичен звук на шоуто, написа The Things.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР