Двама мъже брутално изнасилиха и ограбиха стопаджийка на околовръстното шосе

...
Двама мъже брутално изнасилиха и ограбиха стопаджийка на околовръстното шосе
Коментари Харесай

Изнасилиха и обраха стопаджийка до Пловдив

Двама мъже брутално изнасилиха и ограбиха стопаджийка на околовръстното шосе в Пловдив, след което я изоставиха на пътя, оповестиха от прокуратурата. Жената едвам се добрала до близка бензиностанция, с цел да потърси помощ. Скоро след похищението причинителите са били арестувани, а през днешния ден се изправиха пред Районния съд, който ги тикна зад решетките.

Ето какво оповестиха от прокуратурата.

По искане на Районна прокуратура-Пловдив съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Станимир С., на 21 година, и Спас Г., на 20 година, привлечени като обвинени за това, че в съучастничество като съизвършители, са лишили непозната движима движимост от владението на другиго с желанието незаконно да я присвоят, като използвали за това мощ – закононарушение по член 198 алинея 1 по отношение на член 20 алинея 2 по отношение на алинея 1 от Наказателния кодекс и за обезчестяване – закононарушение по член 152 алинея 3 т.1 по отношение на член 152 алинея 1 точка 2 от Наказателния кодекс.

На 29 декември 2017 г, рано сутринта, наоколо до Околовръстното шосе на гр. Пловдив, двамата обвинени се движели с лек автомобил, марка „ Опел Астра “. Те забелязали на отсрещната страна на шосето 21-годишната потърпевша жена, която махала на коли, с цел да се придвижи на автостоп към Пловдив. Обвиняемите трансформирали посоката си на придвижване, спрели и качили дамата в автомобила си.

След 100 метра лидерът отбил от пътя, като спрял на място с шубраци и дървета. Двамата обвинени, откакто употребявали мощ, макар съпротивата на дамата, й лишили мобилния телефон и я изнасилили. По-късно те свалили потърпевшата от автомобила и си отпътували. Жената потърсила помощ в близка бензиностанция, а след това подала недоволство в Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив.

Определението на Районен съд-Пловдив може да се апелира пред Окръжен съд-Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР