Двама жители на областния град са задържани за проявена агресия

...
Двама жители на областния град са задържани за проявена агресия
Коментари Харесай

Пиян мъж с лозарска ножица и нож заплаши комшията си

Двама поданици на регионалния град са арестувани за проявена експанзия към полицейски чиновници през вчерашния ден. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Около 18.30 часа екип на Четвърто районно ръководство на Министерство на вътрешните работи реагирал на сигнал от тел. 112 за буйстващ жител в жилищна постройка на ул. „ Дон “. На адреса бил заварен 58-годишен мъж във очевидно нетрезво положение. Въоръжен с лозарска ножица и нож той отправял закани за разпра към собствен комшия, по чиято входна врата бил нанесъл материални вреди.

При задържането му пловдивчанинът оказал гневна опозиция, а непристойното му държание траяло и в постройката на районното ръководство, където е арестуван за едно денонощие. По време на случилото се няма потърпевши. След координиране с прокуратурата, против причинителя е формирано бързо произвеждане по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс.

Четири часа по-късно сходни дейности били подхванати в Първо районно управление (на МВР) по отношение на 40-годишен престъпно проявен мъж от Пловдив. На ул. „ Николай Коперник “ той нарушил публичния ред и се държал жестоко с пристигналите униформени чиновници, отказвайки да извърши разпорежданията им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР