Двама души се борят за живота си в реанимация Загубихме

...
Двама души се борят за живота си в реанимация Загубихме
Коментари Харесай

Загубена ли е войната по пътищата? Шест катастрофи и много ранени за уикенда в Бургаско

Двама души се борят за живота си в реанимация

Загубихме ли войната по пътищата? Със сигурност отговорът на този въпрос не е еднопосочен и всички би трябвало да примерни участници в придвижването, без значение дали сме зад кормилото, или се придвижваме като пешеходци.

Шест са злополуките с ранени в Бургаско през последните три дни, а двама души се борят за живота си в реанимация.

На 22 март към 14.53 часа на кръстовището на бургаските улици „ Булаир “ и „ Константин Фотинов “ Опел Зафира, с бургаска регистрация, ръководен от 58-годишен бургазлия, заради придвижване с несъобразена с пътните условия и пътния трафик скорост блъска спрели пред него на червен сигнал на светофара  Пежо Експерт, със сливенска регистрация, ръководен от 44-годишна жена от Сливен, който отскача напред и блъска Киа Сийд, с бургаска регистрация, ръководен от 45-годишен бургазлия, а той от своя страна удря автомобила пред него – Рено Клио, със софийска регистрация, ръководен от 37-годишна бургазлийка.

От ПТП потърпевши: водачите на Опела, Пежото и Киата които са прегледани в УМБАЛ- Бургас и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Около 18.15 часа още веднъж на 22 март на пътя Поморие - кв. Каменар лек атомобил Рено Лагуна, с варненска регистрация, ръководен от 18-годишен помориец подхваща изпреварване при съществуване на забранителна маркировка, като навлизайки в лентата за насрещно придвижване, блъска челно движещия се правомерно лек автомобил Рено Меган Сценик, с бургаска регистрация, ръководен от 78-годишен бургазлия. От ПТП потърпевши и двамата водачи, които са настанени за лекуване в поделение „ Реанимация “ на УМБАЛ-Бургас, с заплаха за живота.

Малко по-късно - към 20.59 часа на 22 март на пътя София – Карнобат – Бургас, км. 489+800 /при пътен възел „ Лукойл “ в посока София, заради придвижване с несъобразена с характера и интензивността на трафика скорост, независимо катастрофира, блъскайки се в крейпътно дърво Опел Астра, с бургаска регистрация, ръководен от 28-годишен мъж от руенското село Ясеново, който със строшен лумбален прешлен, без заплаха за живота, е настанен за лекуване в болница „ Сърце и мозък “.

Около 22.18 часа на 22 март на пътя Бургас - Малко Търново, заради придвижване с несъобразена скорост, независимо катастрофира, излизайки отвън платното за придвижване, Мерцедес Е 220, с кърджалийска регистрация, ръководен от 45-годишна жена от Добрич. От пътния случай леко потърпевша спътничката на лидерката – 14-годишно момиче, което е прегледано в УМБАЛ-Бургас и освободено за домашно лекуване.

На 23 март към 18.00 ч. на ул. „ Ропотамо “ до № 8 в бургаския квартал Долно Езерово, заради загуба на надзор, независимо катастрофира, блъскайки се в бетонна защитна ограда, мотопед Сурон Лайт Бий, ръководен от 33-годишен бургазлия, който с фрактура на петата, е прегледан в УМБАЛ-Бургас и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

На 24 март към 00.10 ч. на пътя Бургас – Карнобат – София, км. 449+900 м. /в посока Карнобат/, заради загуба на надзор, независимо катастрофира, преобръщайки се отвън пътното платно лек автомобил Алфа Ромео 156, ръководен от 55-годишен карнобатлия, който с контузия на шийните прешлени, е настанен за лекуване в поделение „ Неврохирургия “ на болница „ Сърце и мозък “, без опастност за живота.

На 24 март към 11.00 часа на айтоската улица „ Славянска “ наоколо до дом №13 А, с посока на придвижване от Айтос към Карнобат, мотоциклет Ямаха, с бургаска регистрация, ръководен от 51-годишен помориец, заради неспазване на отдалеченост застига и блъска откъм гърба мотоциклет „ Хонда “, с бургаска регистрация, ръководен от 51-годишен бургазлия, който с болки в десния гален, е прегледан в болница „ Сърце и мозък “ и освободен за домашно лекуване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР