Двама души са задържани в Кюстендил по време на специализирана

...
Двама души са задържани в Кюстендил по време на специализирана
Коментари Харесай

Акция на полицията в Кюстендил, има задържани

Д вама души са арестувани в Кюстендил по време на профилирана полицейска интервенция, заяви пред публицисти Даниел Мазнев - началник-сектор " Охранителна полиция " в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил.

Един от арестуваните е открит като причинител на домова кражба на персонални движимости, а другият – за владеене на 19 грама кокаин.

Мъжът е прочут на полицията и с други с престъпни прояви, сподели Мазнев. 

Операцията, почнала през днешния ден в 8:00 часа, цели противопоставяне на битовата, стандартната и икономическата престъпност, откриване на закононарушения, свързани с притежанието на наркотични субстанции, акцизни артикули, оръжие и муниции.

Проверява се и за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, споделиха още от полицията.

Действията се правят взаимно с дирекция " Жандармерия ", Националната организация за приходите, Регионалната дирекция по горите и Агенцията по сигурност на храните, а интервенцията е под контрола на Районната прокуратура в Кюстендил.

Проверени до този миг са били 171 моторно-превозни средства. Съставени са 10 акта и седем фиша по Закова за придвижване по пътищата. Образувани са шест досъдебни производства за открити наркотични субстанции, два газови револвера и акцизни артикули, а в границите на интервенцията е разкрита и осъществена домова кражба.

Операцията продължава.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР