Двама души са ранени при терористичен акт в Южен Лондон.

...
Двама души са ранени при терористичен акт в Южен Лондон.
Коментари Харесай

Двама души са ранени при терористичната атака в Лондон

Двама души са ранени при терористичен акт в Южен Лондон. Това оповестиха от полицията в Лондон, съобщи Агенция Франс Прес. Състоянието на потърпевшите не се прецизира все още.

 © БГНЕС
" До момента има данни за двама потърпевши ", оповестиха от лондонската полицейска работа. " Очакваме повече информация за тяхното положение ", допълват управляващите.

Габриел Виго, 24-годишен чиновник по сигурността, който работи в Хийтроу, само че живее в региона на нападението, оповестява пред CNN, че е чул няколко изстрела. От прозореца на жилището си видял три тела на земята. „ Улицата също доста бързо беше затворена. До тялото на единия мъж имаше нещо, което приличаше на устройство, прикачено към него “, сподели той пред CNN. " То квадратно и изглеждаше като че ли е прикрепено към облеклата му. "

Друг свидетел, 19-годишен студент от Стретъм, заяви, че е видял, че мъжът има мачете и устройство, прикрепено към облеклата му. По думите му е видял по какъв начин мъжът е бил преследван от цивилни служители на реда. Спешната помощ в Лондон заяви, че кола за спешна помощ е била изпратена на място малко преи 14.00 ч.

„ Ние работим в тясно съдействие с другите незабавни служби, като незабавна помощ е оказана на редица пациенти на място “, съобщи представител на службата пред CNN.

Кметът на Лондон Садик Хан съобщи, че е осведомен за обстановката и поддържа връзка с полицията. " Терористите се стремят да ни разделят, и да унищожат метода ни на живот - тук, в Лондон, само че ние няма да им позволим ", написа Хан в профила си в twitter.

Премиерът Борис Джонсън благодари на незабавните служби за бързата реакция. " Моите мисли са с ранените ", написа Джонсън в профила си в twitter.
 Мъж беше убит от полицията в Лондон, атакувал хора с нож Мъж беше убит от полицията в Лондон, атакувал хора с нож
Мъж беше убит от полицията в Лондон, заяви БиБиСи. Преди това убитият е направил офанзива с нож против няколко души. Властите в английската 100...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР