Двама души бяха застреляни по време на църковна служба в

...
Двама души бяха застреляни по време на църковна служба в
Коментари Харесай

След стрелбите в САЩ

Двама души бяха убити по време на църковна работа в предградие на Форт Уърт, щата Тексас. Стрелецът е премахнат мигновено, с помощта на бързата реакция на двама членове на църквата, които са били защита на храма. Службата е излъчена онлайн в Ютюб и моментът на стрелбата се популяризира в обществените медии. В репортажа следват стряскащи фрагменти.

Три изстрела за 6 секунди - толкоз трае нападението в църквата в Уайт Сетълмънт - от момента, в който непознатият мъж заговаря човек до себе си, поваля двама души, до мига, в който един прецизен патрон предотвратява по-голяма покруса. Двама мъже, които са охранявали храма получиха самопризнание за бързата реакция.
Дж. П. Бевъринг, шеф на полицията в Уайт Сетълмънт: Мъжът е влезнал в църквата и е почнал да стреля. Двама членове на църквата са отвърнали на огъня. Заподозреният е улучен и е умрял на място. Заплахата е прекъсната с помощта на героичните дейности на двама енориаши.
Паниката в храма обаче продължава доста по-дълго. Хората се крият под пейките или бягат и мъчно се съвземат от претърпяното.

След поредност от набези с огнестрелно оръжие, в Тексас позволиха на законни притежатели да влизат въоръжени в храмове.

В Ню Йорк полицията ускорява наличието си в регионите с еврейски общности след вчерашното нахлуване в дома на равин, където бяха намушкани с нож петима души, заяви кметът Бил де Блазио.. През този месец в града са регистрирани 8 антисемитски случая.
Бил де Блазио, кмет на Ню Йорк: Нека хората от общността да виждат нашите служители на реда пред храмовете и по улиците. Трябва да дадем на хората чувство за сигурност и да прекратим ужасната наклонност, която наблюдавахме през последните седмици.
37-годишния Графтън Томас, който извърши нападението, е упрекнат за пет опита за ликвидиране. Според фамилията той е психологично болен и е лежал в клиники.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР