Двама души бяха ранени в нова експлозия в Остин, столицата

...
Двама души бяха ранени в нова експлозия в Остин, столицата
Коментари Харесай

Поредна експлозия в Тексас

Двама души бяха ранени в нова детонация в Остин, столицата на щата Тексас тази нощ. По-рано този месец при три други гърмежа бяха убити двама и ранени двама души в същия град. За момента не са известни аргументите за детонацията.

Властите в Остин оповестиха премия за всяка информация, обвързвана с детонациите в града през последния месец. Дори покачиха сумата от 50 000 на 115 00 $ за сведения, които биха довели до арест на виновниците за първите три детонации.

На 2 март при взривяването на бомба в къща в източен Остин почина 39-годишен мъж. На 12 март в други региони на града избухнаха две бомби. Убит беше 17-годишен юноша, а майка му и стара жена бяха ранени.

При следващата детонация през вчерашния ден пострадаха още двама души на към 20 години. Все още не се знае какво е провокирало случая. Служители по сигурността позволяват, че предходните детонации са свързани и може би са стимулирани от ненавист, само че не изключват и други претекстове.
 Серия от бомбени набези в Тексас Серия от бомбени набези в Тексас
Двама души починаха, а други двама са ранени при серия от бомбени набези в Остин, щата Тексас. Неизвестен адресант изпращал пратки до жилища, които...
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР