Двама бейзболисти бяха изгонени по време на мача между Лос

...
Двама бейзболисти бяха изгонени по време на мача между Лос
Коментари Харесай

Меле на ст. Доджър след челен сблъсък на хоума

Двама бейзболисти бяха изгонени по време на мача сред Лос Анджелис Доджърс и Тексас Рейнджърс от постоянния сезон на МЛБ, откакто конфликт посред им провокира меле на ст. " Доджър " в Ел Ей. Аутфилдерът на домакините Мат Кемп и кетчерът на гостите Робинсон Чиринос влязоха в ръкопашна битка и това докара до всеобщо навлизане на терена от техните съотборници.

Причина стана нападателно деяние от страна на Кемп, който с 2 аута в 3-тия ининг се опита да означи от втора база при индивидуален шлагер на Енрике Ернандес вдясно. Чиринос получи в точния момент топката от десния аутфилдер Номар Масара и блокира пътя към хоума, а когато видя това, рънерът наведе дясното си рамо напред и блъсна фронтално кетчера, пращайки го по тил на земята.



Чиринос, който въпреки всичко съумя да задържи топката и направи последния навън в ининга, скочи на крайници и изиска пояснение от Кемп, като си разреши да го блъсне. Аутфилдерът не му остана задължен и на собствен ред изблъска противника си, вследствие на което получи кетчерска ръкавица в брадичката.

Към полесражението се стекоха десетки играчи на двата отбора, които съумяха бързо да разтърват враждуващите. Въпреки внушителното наличие на разпалени бейзболисти в инфилда до по-сериозно сблъскване не се стигна и съдията Шон Барбър реши да в профил от игра единствено двамата съществени виновници. Джок Пидърсън зае мястото на Кемп в левия аутфилд на Доджърс, а Карлос Перес размени Чиринос в батареята на Рейнджърс.



По това време " мошениците " имаха задатък от 2:0, само че още в идната част " рейнджърите " вкараха 2 точки и изравниха резултата. Той се задържа подобен чак до 11-ия ининг, когато домакините измъкнаха победа с 3:2 с помощта на неточност в противниковата отбрана.

При цялостни бази и един навън в затварянето на втората спомагателна част Остин Барнс удари тупкаща топка назад към питчера Мат Буш. Риливърът я улови умерено, само че хвърли погрешно към хоума и затрудни оптимално кетчера Перес, който освен че не можа да направи лесния форсаут, само че и бе заобиколен от идващия от трета база Ернандес за победната точка.



Лос Анджелис Доджърс - Тексас Рейнджърс 3:2 (11 ининга)
ст. " Доджър "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 R
H
E
ТЕКСАС
0
0
0
2
0
0
0
0
0
0 0 2
8
3
ЛА ДОДЖЪРС
1
1
0
0
0
0
0
0
0
0 1 3
6
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 13 ЮНИ:

Американска лига

Тампа Бей Рейс - Торонто Блу Джейс 1:0
Балтимор Ориолс - Бостън Ред Сокс 1:5
Сиатъл Маринърс - Лос Анджелис Ейнджълс 8:6
Детройт Тайгърс - Минесота Туинс 5:2
Чикаго Уайт Сокс - Кливланд Индиънс 3:2
Оукланд Атлетикс - Хюстън Астрос 5:13

Национална лига

Атланта Брейвс - Ню Йорк Метс 2:0
Милуоки Бруърс - Чикаго Къбс 1:0
Аризона Дайъмъндбекс - Питсбърг Пайрътс 4:5
Филаделфия Филис - Колорадо Рокис 2:7
Маями Марлинс - Сан Франциско Джайънтс 5:4
Сейнт Луис Кардиналс - Сан Диего Падрес 2:4

Интерлига

Ню Йорк Янкис - Вашингтон Нешънълс 4:5
Канзас Сити Роялс - Синсинати Редс 0:7

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР