Двама бежанци от Афганистан изнасилиха брутално дете от дом за

...
Двама бежанци от Афганистан изнасилиха брутално дете от дом за
Коментари Харесай

Двама бежанци се гавриха с дете в София

Двама бежанци от Афганистан изнасилиха брутално дете от дом за сираци в София. Гнусното закононарушение малолетните М. и У. направили предишния вторник, а няколко дни по-късно били задържани, оповестява в. " Телеграф ", представен от Блиц

``
реклама

Новината потвърдиха от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата като допълниха, че на двамата бежанци към този момент са повдигнати обвинявания и са взети ограничения за неотклонение – 72 часа арест.

Зверството станало малко след среднощ на 15 октомври. Тогава двамата малолетни бежанци, които били настанени в приемния център в квартал „ Военна рампа “, нападнали момиченцето и го завлекли в изоставена постройка, намираща се покрай кръстовището сред улиците „ Първа Българска войска “ и „ Шлосер “.

Там го заплашили с нож и почнали да се гаврят с него. След като изнасилили детето, избягали.

То споделило какво се е случило с него и след един ден до дома за сираци подали сигнал.

Незабавно полицията почнала работа. На мястото на престъплението бил откри и ножът, с който бежанците плашили детето по време на изнасилването, и други улики и доказателства.

Заедно с М. и У. бил арестуван и трети афганистанец, който обаче бил пуснат, защото не взел участие в гаврите, а бил очевидец.

В хода на следствието на прокуратурата и полицията станало ясно още, че двамата причинители били със статут на кандидат-бежанци и по тази причина ги настанили в центъра на „ Военна рампа “. Той е от отворен вид, придвижването на жителите му не е лимитирано, само че имат режим на излизане и прибиране.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР