Двама абитуриенти - момче и момиче ще станат стройни като

...
Двама абитуриенти - момче и момиче ще станат стройни като
Коментари Харесай

Бомба в ефир! Фитнес мацката с гърди №1 в България търси двама абитуриенти! Какво ще ги прави ВИЖТЕ ТУК

Двама зрелостници - момче и момиче ще станат стройни като фиданки за бала си. И това под препоръките и напряко заповедите на фитнес мацката с гърди №1 в България Лили Стефанова от БТВ, научи HotArena.

Тази година треньорът Лили Стефанова и екип от експерти в поредицата " Промени се " ще преобразят двама зрелостници в границите на три месеца преди бала.

Горещата Лили, дружно с още един треньор, диетолог и психолог, ще подложат зрелостниците на разнообразни тествания - разходки в планината, тренировки навън, катерене по стена и доста други сходни занимания.

" Ще има изненадващи инспекции, скрити камери, ще вървя в учебно заведение, с цел да видя какво ядат и какво вършат. Екипът ще се погрижи и за тоалетите на двамата участници, като това е нашата дребна изненада, подарък за нас “, разкрива самата Лили.

Кандидатите могат да се явят на кастинг, като изпратят видео в персонално известие на Facebook страницата на предаването „ Преди обед “. В него те би трябвало да се теглят на кантар и изясняват за какво желаят да вземат участие в " Промени се " - до бала! Единственото условие е да приключват междинното си обучение през 2018г, и да са зрелостници. Срок за записване е до края на февруари 2018г.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР