Два златни и 4 сребърни медала спечелиха дуловските възпитаници на

...
Два златни и 4 сребърни медала спечелиха дуловските възпитаници на
Коментари Харесай

6 медала спечелиха дуловските възпитаници на Карате клуб „Шото Витяз“

Два златни и 4 сребърни медала завоюваха дуловските ученици на Карате клуб „Шото Витяз“ в извършения в неделя 18-ти Национален шампионат по карате „Купа Кнежа“, показа сенсей Валери Великов треньор на каратеките и ръководител на КК „Шото Витяз“.

Турнирът е от веригата „Млади другари на полицията“ и мина под наслова „Приятелство, а не омраза“. Организатори са община Кнежа и Централният полицейски карате джу-джицу клуб. Участие взеха 200 деца на възраст от 7 до 15 години от 7 спортни клуба в страната.
Възпитаниците на „Шото Витяз“ се надпреварваха в дисциплината кумите и макевара. Всички състезатели на клуба демонстрираха отлична техническа и физическа подготовка и с право завоюваха 6 призови места. Два златни и четири бронзови медала сграбчиха смелите каратеки на карате клуб „Шото Витяз“.
Златния орден справедливо завоюва Идил Мартинова и Мете Миленов за самостоятелно показване в дисциплината макевара. Бронзови медалисти са Айча Ахмед, Атила Юсеин, Идил Мартинова, Нехир Ибиш.
„Това е предстоящ резултат. Доволен съм от представянето на децата.“ От името на децата и родителите сенсей Великов изрече признателност на Георги Йорданов член на управителния съвет на клуба и на родителите на децата, за помощта по организацията за присъединяване на тима в шампионата. Пожеланието към състезателите на КК „Шото Витяз“ е за триумфи и на идните шампионати.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР