Два от силните европейски футболни клубове пристигат у нас тази

...
Два от силните европейски футболни клубове пристигат у нас тази
Коментари Харесай

Аякс и Айнтрахт идват у нас като фаворити

Два от мощните европейски футболни клубове идват у нас тази седмица. Легендарният " Аякс " ще гостува на " Лудогорец " в Разград, а носителят на трофея в Лига Европа от 2022 година " Айнтрахт " (Франкфурт) ще премери сили с " Левски " на Националния стадион " Васил Левски ". Двете срещи са предстоящи с голям интерес, а билетите бяха разпродадени за часове. Родният букмейкър efbet определя като огромни любимци " Аякс " и " Айнтрахт " против българските представители в европейските клубни шампионати.

1.80* е коефициентът за триумф на " Аякс " на " Хювефарма Арена " в плейофа от шампионата Лига Европа. Нидерландският гранд има неприятни мемоари в исторически проект от свои визити в България, където е губил и от " Левски ", и от ЦСКА. Равенство в Разград е оценено на 4.15*, а ставката за победа на " Лудогорец " се равнява на 4.40*.

" Орлите " изгубиха последния си турнирен мач с 0:1 от " Черно море " във Варна, само че мислите им очевидно бяха ориентирани повече към идната борба с нидерландския исполин. " Направих някои ротации. Сбъркахме повече, в сравнение с би трябвало. Единствено нашият тим е отговорен за тази загуба. Трябва да се подобрим в гостуванията. Пред наши почитатели изглеждаме по един метод, а на открито – по различен ", разяснява треньорът Ивайло Петев.

Междувременно стана ясно, че крилото на " Лудогорец " Бърнард Текпeтей попада в трансферните проекти на " Монпелие ". Френският клуб е подготвен да заплати 2,5 млн. евро на разградчани за 25-годишния футболист. Текпетей, който означи приказен гол против " Астана " при триумфа с 5:1, сигурно ще играе този четвъртък против " Аякс ". Двубоят е от 21:00 часа и може да го наблюдавате в ефира на Диема спорт 3.

В програмата на efbet откриваме и някои други любопитни оферти за залог. Ако считате, че и двата тима ще отбележат гол през първото полувреме, то коефициентът за това е 4.00*, а и двата отбора да вкарат попадение в целия мач - 1.66*. Ставката " Лудогорец " да не допусне гол е 6.00*, а " Аякс " да опази мрежата си суха - 3.00*. На 4.70* е оценена вероятността " Аякс " да завоюва и двете полувремена.

Близо 40 хиляди души се чакат да изпълнят трибуните на Националния стадион " Васил Левски " за плейофа сред " Левски " и " Айнтрахт " от Лига на конференциите. Възловият дуел е от 20:00 часа и ще се излъчва директно по Диема спорт. " Сините " са сложени в ролята на изявен новобранец, което може да се окаже и коз за тях, а ставката им за победа е 6.80*. За триумф на финалиста от последното издание на Купата на Германия - " Айнтрахт ", е избран коефициент от 1.50*, а равенството е оценено на 4.70*.

Капитанът на отбора от Франкфурт Себастиан Роде ще пропусне първия мач против " Левски " и е под въпрос за реванша другата седмица. Халфът получи травма в левия крайник в първия кръг от Бундеслига. " Айнтрахт " започва шампионата с триумф над " Дармщад " с 1:0. Хърватският отбранителен халф Кристиян Якич също не попадна в разширения състав за София. Извън групата на германците остават още Кристофер Ланц и колумбиецът Рафаел Боре, който е пред трансфер в " Локомотив " (Москва). За сметка на това в състава на " Айнтрахт " е головата машина Рандал Коло Муани, който съвсем несъмнено ще премине във френския първенец " Пари Сен Жермен ". Доста евентуално е той въпреки всичко да излезе като титуляр в първия мач сред двата тима. Десният бранител на " Левски " Жереми Петрис към този момент тренира пълноценно и ще е на линия за четвъртък, откакто поради контузия пропусна дуелите с израелския " Апоел " (Беер Шева).

Ако считате, че на Националния стадион в четвъртък ще паднат над 2.5 гола, тоefbet ви предлага коефициент за това от 1.82*, до момента в който за под 2.5 попадения ставката е 2.10*. Относно залога и двата тима да отбележат - Да (2.00*); Не (1.91*). Първият гол да бъде маркиран от " Левски " подсигурява ставка от 3.45*, а от " Айнтрахт " - 1.46*. Имате алтернатива да прогнозирате точния брой голове в срещата: 0 - 15.00*, 1 - 5.60*, 2 - 3.85*, 3 -4.10*, 4 - 5.80*, 5+ - 5.80*.

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.

*Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в " Разумно залагане “ на efbet.com и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР