Два от фаворитите на световното първенство Франция и Испания изиграха

...
Два от фаворитите на световното първенство Франция и Испания изиграха
Коментари Харесай

Франция и Испания се представиха колебливо в последните си контроли преди световното

Два от любимците на международното състезание Франция и Испания изиграха последните си контролни срещи преди началото на шампионата в Русия. Световните първенци от 2010 година победиха Тунис с 1:0, до момента в който французите стигнаха до 1:1 със Съединени американски щати, само че и двата отбора не убедиха с представянето си.

В Краснодар Испания победи с 1:0 различен участник на Мондиала след късен гол на резервата Яго Аспас. Преди почивката Испания игра с огромна част от титулярите, измежду които Пике, Рамос, Бускетс, Давид Силва, Иниеста и Жорди Алба, само че не съумя да насочи нито едн прецизен удар към вратата на Матлути.

През втората част на терена влязоха Марко Асенсио, Диего Коста, Коке и Аспас и играта се промени. Испания стартира да работи с повече скорост, а решаваща се оказа появяването на нападателя на " Селта ". Аспас влезе на терена в 76-ата минута и осем по-късно вкара.

Диего Коста се озова в наказателното поле, задържа топката и я пусна към Аспас, който с компактен удар с левия крайник я прати зад вратаря Матлути и бранител, застанал на голлинията.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР